Veřejná diskuze > Prezentujeme výsledky

Denne vysledky

<< < (119/348) > >>

dupisek:
Takhle kdyby se dařilo na real účtě. Nechci se tím chlubit, prostě to jen vyšlo když jsem teď zkoušel novou strategii po té co jsem se trochu vzdělával. Demo jsem zřídil s depozitem 50 USD tak jako mám reálný účet, ale i když mi to na demu vycházelo, tak ne reálu jsem neměl takovou odvahu dát 8 lotů už jen kvůli MM.

krysa9:
Hezký, 8 lotů by ti ani nešlo  ;D kdyš máš jen 50 dolarů vklad měl bys málo na marži. ;D

dupisek:
No počkej, asi myslíš na Real účtu, to je jasný. Já to blbě napsal, myslel jsem real jako s reálnými penězi na Live účtě. Tam by to jít mělo, když mi to šlo na demu.

krysa9:
To nevím já mám u lite centovej učet ,ale myslim že s 50 dolary na učtě neotevřeš 8 lotovej kontrakt že to bude málo peněs na marži.Počkáme si co nato stanicio. ???

dupisek:
Podle traders kalkulačky vychází 8 lotů na Lite účtu 22 dolarů margin. Takže by to jít mělo, ale myslím, že riskovat vysátí účtu není dobrý. Mě se to povedlo, protože jsem v prvním případě chytil úplný vrchol a ve druhém případě už to šlo asi 30 pips mínus, ale to už jsem měl 50 dolarů + 88 dolarů z prvního obchodu, takže celkem 130 USD.
http://www.liteforex.com/trading/forex-calculator/

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi