Veřejná diskuze > Prezentujeme výsledky
Denne vysledky
Stanicio:
tys to tam zmastil tema dveme obchody tak doufam, ze uz vis, ze se to muze blbe vracet a patky, ale podle vysledku co posilas si myslim, ze by to melo jit.
Stanicio:
Tak u me dneska to bla docela zlata smrst, sic eto hned rano vypadalo na debakl, ale nakonec trochou rozredeni kontraktu se podarilo dosthnout vysledku +935 pip vsechno na zlate.
bylo to na 3 live uctech takze je to docela rozkouskovane a celkove se jednalo o 7 kontraktu. 2 se zavirali ve ztrate a 5 v zisku dohromady je to tech +935 pip.
Alespon, je videt, ze zavrit neco ve ztrate neni zasadni problem.
Podarilo se vam taky neco vytriskat z toho super pohybu na zlate?
krysa9:
Já tet tak trochu mám strach po těch strátách a ta situace je tet fak blbá trh je tet fakt hodně divnej,takže vyčkávám.Moc pěknej výsledek ;D.
Stanicio:
jasne, vzdy j eto o MM akolik si clovek muze dovolit. Nema smysl tahnout to do extremu a smaznout pripadne ucet, to je k nicemu. Kdyz vis, z eto nemuzes utahnout musi se to zavrit s tim nic nenadelas a je to tak dobre, ted jse "odrobny", ale v okamziku, co ti sedi v obchode 300 USD uz je to dost dulezite jednat uplne stejne jako ted.
krysa9:
Tak jsem včera zase propad. -233 pip.Takže jdu na demo a začínám znovu testovta :(
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi