Veřejná diskuze > Prezentujeme výsledky
Denne vysledky
Stanicio:
To mas ted ale pekne konstatni vysledky, to je parada. Treba ten CHF jsem uz dlouho nevidel, ja ho ani nijak zasadne nesledji ani tak nejak nevim presne proc, ale nemam ho moc rad.
Stanicio:
Dneska (vcera) se nam podaril pekny vysledek na euru se dvema kontrakty +124 pip ze signalu, Neni to sice nijak zavratna hodnota, ale myslim, ze muzeme byt spokojeni v tomtyo obdoby co to leze hodne do strany.
opall11:
Konecne sa mi podarilo nieco zarobit, nakolko bol dnesny den ako domino, vsetko padalo dole. Dufam ,ze ste to niekto vyuzily , ja dnes +156pips ;)
Stanicio:
Super, to se dalo cekat, ze to popada presne jak jsem psal v nedeli, kdyz vyslo najevo to o te dohode v USA. Nebyl jsem u toho, takze jsem nic kratkeho nemohl pouzit, ale minimalne to zlepsilo pozice. podarilo se mi neco ziskat na Eurjpy ale to nebylo ze signalu. tak se nam potvory otocili 10 pip pred targetem, ale tak si jeste dojdou :) neni vsem dnum konec.
Stanicio:
mame tu dva pekne signaly jeden euro a druhy libra +56 a +93 pip kdo nesel spat tak se mu o muselo pekne vyplati.
A to jeste jsem tam mel soukromy zlato :)
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi