Veřejná diskuze > Prezentujeme výsledky
Denne vysledky
cadmaker:
tak dneska bola aj obet na oltar forexovemu bohu :) (ja ho volam "Murphy" ) :) celkem za +1042 pipu ... :)
vawaver:
Ty si uz povestny "masakrista" na pipy, dnes si to EURo poriadne vysal ;D
Gratulujem k úspechu.
Ja som za dnešok maximálne spokojný a normu mam nadbehnutú na ďalších10 dni. ::)
Takže uzávierka dnes +352
PS: Stale cakam ci uz konecne postne vysledok niekto dalsi.
Stanicio:
Jak jsem videl to euro bylo me to jasny co bude nasledovat. U me, jsem pozaviral uplne vse co jsem mel, jelikoz trh se pro me hodne rozhodil a at jsem radsi venku a zadam si nove pozice, takze pokud mate nekdo podle signalu, pozavirejte to, ztrata ci zisk nereste.
Stanicio:
Tak jsem to spocital a dnesni vysledek je +72 pip Jelikoz jsem nebyl u platformy, tak jsem nemohl reagovat rychleji, al ei tak jsem s dneskem spokojen, nebot jsem se potreboval zbavit spatne vstoupeneho (z meho poledu) svicara a tak jsem podridil obchod na signalech, zavreni onoho kontraktu s tim, ze ostatni na nej vydelaji.Coz se podarilo a i ta dnesni ztrata co vznikla na svicarovy, byla srovnana a navic jeste generovan zisk 72 pip. Takze spokojenost.
Stanicio:
Dneska tedy "jen" +75 pip na jednom kontraktu, ale zase jsem prekrocili denni prumer takze spokojenost. :), tohle bylo i na signalech.
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi