Veřejná diskuze > Prezentujeme výsledky

Denne vysledky

<< < (78/348) > >>

opall11:
Dnes to slapalo velmi dobre ,  ja som  spravil vcera a dnes +479pips ale stale Demo.Prekonavam  svoje rekordy az sa sam cudujem. ;)
Cadmaker : pozeram na tvoje vysledky su uzasne ale som si vsimol ,ze mas obchody aj cez noc a s toho dedukujem ,ze asi pouzivas   VPS (Virtual Private Server) alebo mas pocitac nonstop zapnuty?
Ja si pripravujem tiez EA lebo nebudem moct byt pri pocitaci ako do teraz a ak mi EA bude robit profit , tak by som do buducna pouzil VPS, ale nemam s tym skusenosti a ani neviem kde a ktory VPS pouzit. Viem len to ,ze je to spoplatnene asi 30$ mesacne. Mozes poradit?

Zeby som nezabudol gratulujem k ziskom... ;)

cadmaker:
VPS nepouzivam, s pragmatickeho hladiska si myslim ze je efektivnejsie nechat stale zapnutu masinu, ja  bezim nonstop na notebooku (resp. moj EA). ja sem tam aj spim :)
a tiez dakujem :)

Stanicio:
Oba dva mate vlek gratulace moc pekne vysledky, dneska to vazne slapalo dobre, Sice jsem si nemohl dovolit vse co bych chtel ,ale predpokladam, ze pohyb se pripravy na dalsi smery obchodovani.

Stanicio:
Opal11 --  zalozil jsem samostatny topik k tomu tenmatu AOS, je to zde mas tam uz napsane i postrehy. http://forum.liteforex.cz/index.php/topic,135.0.html

Stanicio:
Dneska to bylo celkem hekticke, apre jeden signal na libre z rana mame doma prinesl +73 pip.

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi