Veřejná diskuze > Prezentujeme výsledky
Denne vysledky
cadmaker:
--- Citace: Stanicio St 16 Březen 2011, 23:49:47 --- predpokladam, budouci obchod a prudky pohyd s kratickou mezizastavkou .
--- Konce citace ---
ano presne tak to bolo, a este k tomu ten budouci obchod nestihlo otevrit za pozadovanou cenu , ale o 10 pipu mimo, normalne davam +100 target profit... :)
opall11:
cadmaker - no teraz si nas vsetkych svojimi vysledkami ,,ZABIL,, ! :o ;)
cadmaker:
prave preto som premyslal ci to mam vobec uverejnovat, lebo viem ze 99 % ludi bude len krutit ocami a hlavou a ani sa nepozrie na tie cisla a na meny s ktorymi som obchodoval a kedy som obchodoval a len budu tvrdit - to neni mozne, to sa neda...
ale aj tak som to urobil, aby sa aspon to jedno % ktorym sa to bude zdat "uzasne" mohli motivovat, pripadne "priucit" pripadne nieco odkukat.
ale pozor, takato volatilita ako bola predvcerom, vcera a dnes, to tu nebude vecne a aj ja sam sa divim kolko toho bolo... takze... uvidime co nam prinesie dalsi vyvoj :)
opall11:
...mohol by si aspon naznacit ako na to ides? Pozeram na tie tvoje obchody a mam pocit akoby si mal info z prvej ruky... Je to super ako to vies vyuzit v svoj prospech... ;)
cadmaker:
naznacit mozem :) cca pred pol rokom som si napisal EA ktory mi zabezpecuje neustale dokladanie buducich obchodov v mnou zadanom smere obchodovania. tie obchody doklada v urcitom rozpati a s targetom 100 pipov :) ale zatial je to nedokonale (a asi dokonale asi ani nikdy nebude) a tato strategia je vysoko narocna na MMM kde v extremoch sa pohybujem aj na hranici 30% z uctu :( ale mne to nevadi, pretoze "vzdy" sa to tam vrati, vsetko je len otazka casu :)
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi