Veřejná diskuze > Prezentujeme výsledky

Denne vysledky

<< < (346/348) > >>

Stanicio:

--- Citace: ferkog  Čt 06 Červen 2013, 23:59:29 ---

ja som si tam všimol hlavne tento druhý preklep, ale keď človek chce oslavovať, dôvod si vždy nájde ;D

--- Konce citace ---

oslavovat mohu az dneska, vcera to byla evidetne jen takova predehra   ;D

ferkog:
každopádne gratulujem a ďakujem za signály,
no ja to mám o čosi slabšie dohromady to robí +590 :D, tak sa nemôžem sťažovať,
ono keď som si večer k tomu sadol, som sa nestihol čudovať, ten popoludňajší pohyb skoro na všetkých sledovaných pároch,

všimol som si, že myfxbook sa neaktualizuje sám, ale chce odo mňa ručnú aktualizáciu, ale niečo asi robím zle, pretože mi to nefunguje a v denníku mám hlášku: "login password incorrect", tak sa s tým budem musieť pohrať ;)

Stanicio:
590 je taky slusny narez, to ma sprakticky vydelek za cely mesi a mas vystarano, vse ostatni navic je jen bonus. Tak take gratulace.

Stanicio:
Tyden zacal hodn edobre, proakticky mam na cely tyden uz vydelano, ale aspon si zlepsim prumer  :)

na USDJPY na upozornenni od ferkoga, peknych +104 a +105 pip v longu
na indexech USD lieforex se nam realizoval posledni kontrakt na indexech s peknym +99 pip ziskem. Takze nakonec pouziti stejnych technik i na indexech se ukazalo jako velmi profitni. Aspon vime o cem se da take pohovorit na webinari.

ferkog:
u mňa tiež čiastočná spokojnosť,

včera:
nzdusd +130
audjpy +60 na starší short,  +65 na long

v pondelok usdjpy +80  spolu +335 :),
takže by to mohlo na tento týždeň stačiť, ale stále mi tam však ešte visia tie staršie longy na AUDUSD a AUDJPY :( a celková bilancia je ešte stále v mínuse, takže mám na čom pracovať

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi