Veřejná diskuze > Prezentujeme výsledky
Denne vysledky
Joe:
Pripajam sa ku gratulantom :)
Prijemny obrazok
Stanicio:
Tak dneska se celkem darilo, ten pohyb nam jen prospel.
Na signalech jsem meli dneska peknych +67 pip s longem na GBPUSD.
a soukrome jsme tam jeste meli +61 na libre podobny jako signal a jeste long na euru +64 pip
No a aby byl vycet kompletni tak PAMM na SISA udelala take hezkych +63 na libre a +64 na euru
Oni ty obchody byli celkem dost podobne, jen signaly sli konzervativneji, takze se tam nezadavalo euro.
no soucet tri uctu je zajimavych +319 pip ;D
ferkog:
no u mňa to bolo podobné, akurát som tam mal GBP aj EUR
celkovo +280 :)
mal som zadané aj JPY na PT 98,88 takže to skončilo +60, ale vyšlo to až na 100,57 teda ešte o cca 170 pip, škoda, že som nebol "odvážnejší" :(, mohol to byť teraz oveľa vyšší profit, ale pri zadávaní kontraktu som tomu neveril, že to pôjde tak vysoko a tak rýchlo
Stanicio:
Taky velmi slusny ;)
No pohyb to byl velmi prudky a nadherny, teda pro vsechny co tam meli long pozice ;D. To ze to jd edal neni az tak podstatny, jelikoz cil byl to co jsi chtel a to jsi dostal. rikat si kdyby nemam smysl. Da se to vsak analizovat a pripadne vyvodit korekce v systemu.
ferkog:
ďakujem za uznanie, ja zas musím uznať, že sa tie signály vo veľkej miere oplatí využívať (aj keď sa niekedy musí dlhšie počkať) a ešte keď sa k tomu pridá SISA, tak to máme "2 v 1" :D
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi