Veřejná diskuze > Prezentujeme výsledky

Denne vysledky

<< < (320/348) > >>

dupisek:
Balti - Gratulace....
Vítej do klubu, u mě to bylo první co jsem si po zadání takovýho kontraktu uvědomil, že je člověk v mnohem větším klidu když jede obchod s 2% na SL 600pip. Problémem už je jen to, že když člověk nemá nějaký slušný deposit, tak je ten rozjezd pomalý. Já se momentálně pomalu připravuju znova na přechod na Lite, ale ještě musím počkat. Chtěl jsem začít s tím co mi zbylo, ale pak jsem zjistil, že se 150USD na 600pip SL nedosáhnu, tak šetřím na 300USD.

Balti:
tak ako hovoríte.. a velké dakujem patrí aj dupisekovi/dupiskovi, ktorý tu prezentoval svoje obchody  ;D takže dakujem :)

dupisek:
Tak to jsem rád, že jsem mohl jít někomu příkladem  :) To se mi moc často nestává  ;D
Já dneska zavřel toho klokana o kterém jsem tu nedavno psal +208pip. Mám tam sice ještě jeden, ale ten je ještě v mínusu a tak ho ještě nechávám.

Stanicio:
To jsem take rad, ze aspon nekdo bere nase rady vazne, bohuzel tak jako jiz tradicne, ne z eby si to clovek uvedomil, hned, al enejdrive musel smaznout ucet  :), jako bychom to stale nerikali  :)
Hlavne, ze uz mate ty naviky zazite a drzite MM, pak mate hned mraky veci daleko jednoduzsich.
Klidne muzete mit i mensi SL, spocitate si vsechno potrebne v te tabulce na vypcet, ale jak spravne dupisek poznamenal na LITE je 600 SL a 300 USD depozit zcela spravne pro 2%  ;)

Balti:
pekný obchod dupisek  8) len tak dalej :)

mne sa podarilo ten predchádzajúci účet zhodnotiť o 147% za 4 mesiace, tak som vybral prostriedky a založil nový.. taktiež mi velmi pomohlo ked som si ku každému obchodu v MyFX zapisoval poznámky, prečo to robím, ako to robím, čo očakávam a zistil som, že do otvoreného obchodu nesmiem zasahovať nakolko som to vždy kvoli ,,pocitom,, zatváral predčasne a 90% obchodov ktoré som takto zavrel by v pohode dobehlo na pôvodný target.. vedel som to odzačiatku ale až tieto poznámky ma doviedli k tomu aby som to ,,nechal být,,  :D

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi