Veřejná diskuze > Prezentujeme výsledky

Denne vysledky

<< < (314/348) > >>

Balti:

--- Citace: dupisek  Pá 28 Září 2012, 18:17:08 --- Jen jsem si myslel, že ten páteční pravidelnej pohyb už byl, takže jsem to zavřel trošku dříve. Jsem totiž pořád naladěnej na long.  :)

--- Konce citace ---
o akom pravidelnom pohybe hovoríš?  ::) ::)

Inak gratulace Dupisek len tak dalej :)

Vidím, že si držal obchody cez 100 dní, aký si tam mal swap?

Stanicio:
Toho sis uz musel prece vsimnout taky za tu dobu  :). Kazdy patek posledni 8 hodin se prakticky vzdy kona nejaky pohyb, jak se lidi zbavuji obchodu pred vykendem.
Proto se taky ve spouste literatury pise, ze se v patek nema obchodovat jelikoz obchody nejsou logicke.
Osobne naopak mam patky rad.

projdi si grafy tak na 4H kazdy patek pred koncem 2-3 svicky, uvidis tam analogii.

Balti:
ejha.. dakujem za info  :)

dupisek:

--- Citace: Balti  Po 01 Říjen 2012, 09:02:34 ---
--- Citace: dupisek  Pá 28 Září 2012, 18:17:08 --- Jen jsem si myslel, že ten páteční pravidelnej pohyb už byl, takže jsem to zavřel trošku dříve. Jsem totiž pořád naladěnej na long.  :)

--- Konce citace ---
o akom pravidelnom pohybe hovoríš?  ::) ::)

Inak gratulace Dupisek len tak dalej :)

Vidím, že si držal obchody cez 100 dní, aký si tam mal swap?

--- Konce citace ---

Přesně jak říká Stanicio, taky mám rád pátek. Pravidelně to sleduju a většinou pak spekuluju na opačný pohyb než který je čtvrtek a pátek do nějaké dvanácté hodiny. Problémem někdy bývá, že se ten pohyb stane už ve čtvrtek, ale to je málokdy. Ohledně swapu, přikládám screen z MT4 toho dema, tak si to prostuduj. Swapy ohledně NZD a AUD jsou celkem dobrý  ;D

Stanicio:
Taky mam rad kladny Swap, kdyz to vydelava i kdyz drzim pozici  ;D

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi