Veřejná diskuze > Prezentujeme výsledky
Denne vysledky
Balti:
--- Citace: dupisek Pá 28 Září 2012, 18:17:08 --- Jen jsem si myslel, že ten páteční pravidelnej pohyb už byl, takže jsem to zavřel trošku dříve. Jsem totiž pořád naladěnej na long. :)
--- Konce citace ---
o akom pravidelnom pohybe hovoríš? ::) ::)
Inak gratulace Dupisek len tak dalej :)
Vidím, že si držal obchody cez 100 dní, aký si tam mal swap?
Stanicio:
Toho sis uz musel prece vsimnout taky za tu dobu :). Kazdy patek posledni 8 hodin se prakticky vzdy kona nejaky pohyb, jak se lidi zbavuji obchodu pred vykendem.
Proto se taky ve spouste literatury pise, ze se v patek nema obchodovat jelikoz obchody nejsou logicke.
Osobne naopak mam patky rad.
projdi si grafy tak na 4H kazdy patek pred koncem 2-3 svicky, uvidis tam analogii.
Balti:
ejha.. dakujem za info :)
dupisek:
--- Citace: Balti Po 01 Říjen 2012, 09:02:34 ---
--- Citace: dupisek Pá 28 Září 2012, 18:17:08 --- Jen jsem si myslel, že ten páteční pravidelnej pohyb už byl, takže jsem to zavřel trošku dříve. Jsem totiž pořád naladěnej na long. :)
--- Konce citace ---
o akom pravidelnom pohybe hovoríš? ::) ::)
Inak gratulace Dupisek len tak dalej :)
Vidím, že si držal obchody cez 100 dní, aký si tam mal swap?
--- Konce citace ---
Přesně jak říká Stanicio, taky mám rád pátek. Pravidelně to sleduju a většinou pak spekuluju na opačný pohyb než který je čtvrtek a pátek do nějaké dvanácté hodiny. Problémem někdy bývá, že se ten pohyb stane už ve čtvrtek, ale to je málokdy. Ohledně swapu, přikládám screen z MT4 toho dema, tak si to prostuduj. Swapy ohledně NZD a AUD jsou celkem dobrý ;D
Stanicio:
Taky mam rad kladny Swap, kdyz to vydelava i kdyz drzim pozici ;D
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi