Veřejná diskuze > Prezentujeme výsledky
Denne vysledky
opall11:
Nevadi Dupisek, mne sa nedari hned pri 1-obchode to pokaslem , posledne tyzdne, ale skusam to kazdy tyzden a to len
mam cas vecer. ;)
dupisek:
opall11 - Jo jo, taky to zkouším každý týden, teda pokud se zrovna nezapomenu znova zaregistrovat. Jednou jsem si na to vzpoměl pozdě a chyběla mi jedna minuta, ale už bylo pozdě. ;D
dupisek:
Tak jsem si dneska vzal +87pip a teď můžu jít spokojeně do práce :)
Nahodil jsem tam short s tím, že kdyby to nevyšlo, tak bych měl hedge k jednomu z longů co mám na těch párech nahozený.
Stanicio:
ja yatim jen cca 100 pipi y toho Gap na dvou uctech. jinak nic.
Balti:
pánové gratulace.. ja mám pouze +25 na usd_cad a zasa ručný zásah.. keby som to nechal bežať tak by mi obchod zavrel target s +83 pip ve vačku..
cítim sa ako by som bol pokusný šašo... ak zavriem predčasne ručne, tak by viac ako 90% zavretých obchodov by dobehlo na targety..
akonáhe si poviem, že teraz vydržím a nezavriem to tak potom behom dvoch dní mi to nabehne do -300 pips a na konci týždna na troch kontraktoch dokopy cez -1000 pips (moj posledný prípad na aud_usd)..
taký mám pocit, že keby mi dali na výber 10 obálok a v 9tich by bol šek na milion euro napríklad, tak by osm si určite vytiahol tu jednu kde by bol stravný lístok do fast foodu >:(
čo robím zle?
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi