Veřejná diskuze > Prezentujeme výsledky

Denne vysledky

<< < (278/348) > >>

Stanicio:
dupisek takhle kdyb yti to slapalo i live, tak mas vyresino.  :)

dupisek:
Jo to by bylo fajn.  :)

dupisek:
Tak jsem si dnes ráno krátil chvíli v čekárně u doktora tím, že si přenastavím SL na kontraktu na euru, který měl zhruba kolem +80pip a pak jsem myslel, že s tím mobilem praštím o zem. Spletl jsem si tlačítko "update" s "close" a zmáčkl jsem "close". Chlapi v tu chvíli by se ve mě krve nedořezal, musel jsem být rudej vzteky. Už se mi to stalo několikrát na demu a pořád si nemůžu zvyknout, že tlačítko "update" je na pravé straně. No ale když to teď vidím, že to jde zase dolů, tak si říkám, že je to možná dobře, dal jsem si tam další čekající pokyn a třeba se to ještě povede i když bych radši, kdyby už to šlo přímo na sever.
Takže já mám za dnešek neplánovaných +86pip.

vawaver:

--- Citace: dupisek  Po 21 Květen 2012, 14:52:24 ---...Takže já mám za dnešek neplánovaných +86pip.

--- Konce citace ---
Premýšľam či to bola sťažnosť alebo ako dobre že to tak dopadlo.  8)

dupisek:
Kdyby to byla stížnost, tak jedině na sebe sama. Za to přece nikdo nemůže, že jsem tupec a pletu si tlačítka.  ;)
Nicméně sice to šlo zpět dolů, tak jsem čekal, že se udělá dvojitý dno a já bych tedy znovu naředil. Teď to vypadá, že to bude pokračovat nahoru, což je samozřejmě dobře, ale já tím pádem budu muset zavřít mnohem výš, než jsem plánoval, abych nebyl celkově ve ztrátě. Tak doufám, že to vyleze aspoň na 2900, to by mi tak nějak mělo stačit abych z toho eura vypadnul a znovu do něj vlezu až se ta panika kvůli Řecku přežene.

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi