Veřejná diskuze > Prezentujeme výsledky

Denne vysledky

<< < (276/348) > >>

dupisek:
Uffff, teda nedělat si hlavu z 1200USD, to by se mi taky líbilo.
Já jsem na tom se svým účtem zatím v pohodě, ale na kiwi mám jeden kontrakt, který je na hladině kdy bych ho měl zavřít, tak to sleduju co bude a jestli to popoleze ještě o 50pip dolů, tak budu muset zavřít abych neporušil MM. Ale nečekal jsem, že bude Řecko ovlivňovat i ostatní měny až takovým způsobem.

Stanicio:
ono ovlivnuje, predevsim USD a tak tedy cely trh.

Kdyz si budu delat hlavu z 1200 co mi to pomuze? Prestal bych racionalne uvazovat a zacal blbnout a chtel to vsechno okamzite zpet, tedy cest ado pekel. To je blbost vydela se to jindy.

dupisek:
V tom máš zcela jasnou pravdu, já si to jen neumím představit.
Když si vzpomenu na ten černý týden v únoru, tak na ten obrat čekám už celkem trochu nervozní ani ne tak kvůli svýmu účtu, ale kvůli doplňkové investici na PAMM. Tak jen doufám, že se to obrátí. S mým účtem jsem teda taky trochu nesvůj, ale ukliňuju se tím, že takhle jsem to celou dobu jel na demu, takže žádnej problém. Jen zavření ztráty na demu nebolí tolik jako na live.

Stanicio:
no PAMM hodne zlobi, LIVE jsou uz pryc, tak uvidime.

Petr1234:
Tak pánové já se loučím účet je smazán. Euro si se mnou zle pohrálo ale školné je tímto zaplaceno takže si dám 14 dní pohov a vzhůru k lepším zítřkům.

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi