Veřejná diskuze > Prezentujeme výsledky
Denne vysledky
Stanicio:
dupisek - uz to pises myslim potreti za sebou, nevim jak to tam mas, ale nedavas si tam to BE moc brzo? Ja ho obvykle pouzivam pri dosazeni alespon 75% puvodniho targetu.
dupisek:
Já ho nastavuju když je to zhruba +30 až 50 pip stejně jako to dělám na demu. Jenže ono se to vždycky vrátilo. Jedu euro a kiwi a u kiwi jsem to za poslední dva dny nahazoval znovu asi čtyřikrát. Kdybych se soustředil na range, měl bych dobrých 150 pip. Jenže já se s tím rangem nějak né a né s kamarádit a nebo u toho prostě nejsem. Takže vždycky když je to minimálně 30 pip, tak tam to BE nastavím.
Stanicio:
ok, v pohode, 30-50 pip nezni spatne.
dupisek:
Já to takhle jel celou dobu i na demu, ale na demu se mi snad nikdy nestalo, že by se to tolikrát vracelo jako tento týden. V minulosti se mi tolik návratů stalo asi jednou a tenkrát jsem byl celkem nervozní, protože jsem jel úplně jiný objemy. Teď je to v klidu a i když se situace za ten týden změnila a myslím, že jak euro, tak kiwi půjdou ještě níž, tak mě to nevzrušuje. ;)
dupisek:
Ale jak to teď počítám, tak za tento týden mám díky BE celkem +30 pip což když vezmu, že jsem u toho za tenhle týden strávil minimum času, tak mi to i stačí. ;)
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi