Veřejná diskuze > Prezentujeme výsledky
Denne vysledky
Stanicio:
To vis jeden obchod v zisku, kdyz nejsi u platformy, tak si ani nevsimnes, ze se zavrel. 59 pip v tom mnozstvi tak nejak nemuzim postrehnout. ja si toho vsiml, kdyz jsem si rikal, ze tam nemam zadny target a ze byo skoda nejit to toho shortu na euru, ze to tam bylo docela viditelne. A pak jsem si vsiml, ze jsme tam vlastne byli :). neni nad to kdyz se neco obchoduje prakticky bez vlastnich zasahu ;D
cadmaker:
tak, konecne som ukoncil projekt na ktorom som pracoval (mimo forex) a konecne sa dostal k platforme...
za vcera nic a za dnesok +1000 (slovom jedentisic) pips :)
vawaver:
--- Citace: cadmaker Čt 03 Únor 2011, 21:02:48 ---tak, konecne som ukoncil projekt na ktorom som pracoval (mimo forex) a konecne sa dostal k platforme...
za vcera nic a za dnesok +1000 (slovom jedentisic) pips :)
--- Konce citace ---
Pamatam ked si par dni pisal 0...a podvedome som cakal na taketo nieco...gratulujem pane ! ;)
Ja som dnes plonkovy.
Stanicio:
Cadmaker -- kdyz jsem videl zebude konference ECB tak me bylo jasne, kdo tady bude profitovat jako blazen a evidentn ejsem se nemili.
Tohle ja udelam tak za mesic a on to tam soupne za den ;)
U me dneska celkem pekny vysledek a nebyt dlouhodobych vstupu byl by jeste lepsi, ale MM uz moc nedovoloval davat dalsi pozice. To euro melo moc peknej potencial.
takze dneska dva trady oba jako obvykle ze signalu a oba profitni.
euro +57 pip
libra +83 pip
celkem 140
opall11:
Gratulujem pani, pripajam svoje vysledky, vcera +95pips eur/usd, dnes +130
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi