Veřejná diskuze > Prezentujeme výsledky
Denne vysledky
Balti:
Takto to vyzerá, ked si myslíte, že viete obchodovať zlato.. vymaže vám aj plusový obchod >:(
čestne prehlasujem, že na zlato sa nepozriem minimálne do leta ;D
Stanicio:
Presne takto se zlato chova a to predsevzeti si davam osobne nekolikrat do roka taktez. Zlato je vizsi divci.
dupisek:
No a já jak na to teď koukám, tak jsem to opět zavřel blbě. Jako vždy jsem to zavřel a chvíli na to, to šlo ještě více dolů. A když se rozhodnu to nechat, tak to jde zase jak na potvoru do ztráty. >:(
Být tak jasnovidec................. ;D ;D ;D
Stanicio:
chyba je na tve strane ne trhu, Pokdu mas obchod s nejasnym targetem budes jednat impulzivne, to je spatne. musis mit cil a z atim si jit. A jedine zmena podminek, ci nejake dilci splneni cile, ti dovoli zavrit obchod. Pokud to delas jinak, je to nezvladnuta psychyka a nejasny obchodni plan.
zkus se drzet sveho, prece podle neceho jsi urcivat target, co se tedy zmenilo na onom urceni targetu po zadani prikazu, ja si smylim, ze nic zasadniho, co by prinutilo zavrit ;).
dupisek:
Já target určuji málo kdy. Vždycky jsem ho určoval jen u systému GAPů. U mé strategie jsem tohle ještě nedořešil, protože jsem ještě nepřišel na to, podle čeho jej určit. Takže když nejedu GAP, neurčuju target. Možná to zní blbě, ale vždy když vstupuju do obchodu, tak si nejsem 100% jistej jestli do něj vstupuju správně, takže určit target je v tomto případě pro mě dost těžký. U systému GAPů je to jasně daný, ale když vstupuju do obchodu jinak než na GAP, je správnost vstupu u mě maximálně nejistá a určit target když ani nevím na 100% jestli je vstup správně je trochu problém. Snad se mi to povede dotáhnout u té mé strategie, ale tam teprve testuju, jestli je vůbec použitelná pro správný vstup do obchodu. Sice mám náhled na graf jiný než před několika měsíci, ale potom vystřízlivění se smazaným účtem jsem v tom náhledu dost výrazně nejistej, dokonce řeším, že pojedu úplně jiný pár, protože mi přijde, že euro je hrozně moc ovlivnitelné spoustou jiných aspektů, které technika prostě neodahlí.
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi