Veřejná diskuze > Prezentujeme výsledky

Denne vysledky

<< < (213/348) > >>

dupisek:
Jo jo, já taky, ale mě zajímá jestli se mohu tou strategií řídit na každý den zvlášť. Možná chci až moc, ale když je to demo, tak je to jedno.  ;)

Stanicio:
demo slouzi k testum takze testovat az s ebude prasit. Tam je to naprosto jedno. Ani nespocitam kolik demo uctu padlo za vlast  ;)

dupisek:
Tak já se dříve snažil jet demo tak, abych ho udržel, nebo byl ziskový tak jako bych jel ostrý peníze, teď už to neřeším.

Stanicio:
soutez ma jine podminy tam netestujes, tak povetsinou porusujes MM a riskujes vice nez je zdravo. Al je to system jen pro soutez dalsi vyuzite demoi uctu ma kazde sve specifika. od testu pro live 1:1 az po zkouseni vypoctu a smeru a podobne.

dupisek:
No jelikož na soutěž nebudu mít zrovna moc času, tak si nedělám iluze, že bych dokázal kdo ví co. Já měl spíš na mysli, že už neřeším jestli demo udržím nebo ne tak jako jsem to dělal dříve když jsem měl v plánu, že budu obchodovat live. Obchod live už neplánuju, protože když jsem si propočítal MM (tentokrát správně), tak jsem si vypočítal jak dlouho bych stahoval tu ztrátu a to ještě s mnohem vyšším depositem než jsem měl a který nikdy pro obchodování mít nebudu, protože jsem takovou částku ani nikdy neměl. Výsledek je tak deprimující, že mě to odrazuje neuvěřitelným způsobem. Možná za pár let, kdyby se podařilo pomocí PAMM účtu nějakou tu část dostat zpět, tak to možná zkusím znovu.

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi