Veřejná diskuze > Prezentujeme výsledky

Denne vysledky

<< < (202/348) > >>

Stanicio:
Hlavne musime zajistovat, aby ty signaly byli srozumitelne a stihali jste je uridit. Coz prave dela ten rozdil v ziscich, kdy soukrome si mohu dovolit vetsi riziko protoz eto rizeni se da zajistovat klidne i v 1 rano  8)

Kazdopadne vase vysledky jsou rovnez skvele, coz u mnohych z vas znamena i to, ze jste prestali byt v cervenych cislech a dalsi z toho vytahuji zisk.

dupisek:
No já po té co jsem stáhl ten mínus jsem si udělal nový účet s tím, že začnu na novo, tak snad se bude dařit i v budoucnu.  :)

Stanicio:
To se dela casto a osobne take pouzivam podobnou taktiku, ze vygenerovany zisk si prevedu na novy ucet a tam s nimi obchoduji a tam jsou vlastne jiz finance jen ze zisku, clovek se citi lepe.  :) A zisk zde vygenerovany se prevede na jiny ucet,kde treba slouzi jen jako rezerva pro pripadnou potrebu ci k vyberu, tady se s nimi pak neobchoduje.

Balti:
Tie dva obchody som zbytočne priškrtil ale i napriek tomu tento týžden už len dovolená  8)

Stanicio:
No na signalech jsme meli peknych +49 pip takze za me taktez spokojenost a druhy trade co tam jest eje, uz ztratovay nebude, takze v pohode den.

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi