Veřejná diskuze > Forex diskusia

Indikátory

<< < (2/4) > >>

Stanicio:
No neni kazdy den posviceni, ale je pravda, ze je to vysoko, nestava se casto, ze se spletem. Celkem pohodlne to pokryva ztratua generuje zisk. A o to asi jde.

Chce si to postupem casu vypestovat takovy ten pohled na vec. Ja v zacatcich take nechapal, proc se ta vec stane a proc se udeje tamhleto. Ted po zkusenostech, clovek mrkne na graf a indikator neindikator mame predstavu, kam by se veci meli ubirat a ty veci ci si nakreslime a indikatory ukazou, to bud potvrdi nebo vyvrati. Jak jsem psal vyse, spis se zamerit na skutecnost, ze indikatory potvrzuji, nez se jsou to hlavni, proc tam jit.

I kdyz take mame par veci, ktere tohle dokazi jen na zaklade indikatoru. Chce si to najit svuj styl. Tedy par na com, to jet, casove pasmo TF a pripadne indikator. A sledovat to pravidelne. A najednou uvidite veci, ktere jste driv eprehlizeli. Oni taky grafy vypadaji jinal na 1H a 4H ci M30. Nekomu bude vyhovovat kratky interval s PT tak 20 pipu a nekomu 4H se 100 pipama za nekolik dnu
to preferuji treba ja).

Kdyz to tak vezmu, tak moje obchody jsou vetsinou koncipovane tak, ze profit je 50 pip a vice (idealne 100), Je li men, poznamenam si, co jsem chtel udelat a sleduji to, ale nechodim do toho.

Petr1234:
Zdravím rád bych se dostal ještě k indikátorům. Mám stále nastaven aligátor 4hodinový graf ale i macd 12 ,26 ,9 mé výsledky jsou stále bídné. Psal jsi o fibonači indikátoru ale nějak nevím jak ho nastavit. Ještě jednou bych rád pžádal o pomoc s nastavením. Snažím se obchodova eur -usd , gp-usd . side mám demo ale ten už bude velmi brzy k.o.. Děkuji za čas i nervy.  Petr

vawaver:
Aligator vobec nepouzivam, fungujem len na trendovych ciarach, MACD a sem tam Fibonacci.
V prilohe zasielam ukazku narychlo urobenu ako to vyzera u mna na zlate na H4 (v prilohe)
MA (Moving Average) nastaveny na 200 a Fibo je tahane od najvyssej po najnizsiu sviecku (tiene neberiem do uvahy) a to je vsetko.
Obchodujem len H4 s ohladom na vyssie timeframes...
To je vsetko, ostatne je len Money Management, neriskujem na obchod vela, ale beriem vysoke PT. To je vsetko.
Toto je len jeden z miliona moznych sposobov obchodovania, prisposobenych len na cas ktory som schopny tomu venovat  ;).

Petr1234:
Mám to takto. viz foto

vawaver:
Opravil som prispevok u seba...samozrejme ze nepouzivam MACD ale iba MA (Moving Average) nastaveny na 200.
Drzim sa zasady - Cim menej indikatorov tym lepsie.  :)
Presny recept ako a ake indikatory nastavit aby som bol ziskovy jednoducho nepoznam.

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi