Veřejná diskuze > Metatrader

Metatrader na Linuxe

<< < (5/10) > >>

vawaver:

--- Citace: Stanicio  Po 03 Leden 2011, 22:49:27 ---A LInux neumi rozsirit plochu tak, ze v jednom MT4 si naskladas vedle sebe treba i tri ctyri grafy?

--- Konce citace ---
Samozrejme ze vie, nie je medzi funkcnostou pouzitia ziaden rozdiel.  ;)
Ci pouzivas MT na Linuxe alebo Windows je uplne to iste.

Stanicio:
No ja se ptam, ze na 22" naskladam 3-4 okna s grafy vedle sebe. A kdyz mam propojeny monitory na rozsirenou plochu, tak jeste vic, ale to jsem zatim nijak nevyuzival.

dedek:
Omlouvám se, nechtěl jsem zavést diskuzi tímto směrem. Vždyť nakonec technika je v obchodování téměř nepodstatná. Z pracovních důvodů preferuju LINUX a tak ho používám i pro MT4. Všechny operační systémy umí více monitorů. Ve všech OS lze na jeden monitor umístit několik grafů a přepínat profily...

Naučil jsem se a preferuju přepínání pracovních ploch a tak to používám i s MT4. Je to jiný přístup než používá většina. Nemůžu říct že je horší nebo lepší je pouze jinej.

Chtěl jsem pouze ukázat že lze na linuxu používat MT4 a to se snad povedlo.

Ondra 

Stanicio:
V pohode, vsak to je jen dobre, ze se to probralo. Nekdo to muze potrebovat a o to vlastne jde, ukazat i jinou moznost, to je v poradku.

vawaver:
to dedek:
Ondro, po vcerajsom update Wine mi prestal ist MT4. Po pusteni dostavam takyto error message (priloha).
Nevies prosim poradit co s tym?
Tento isty problem som mal aj s Codeweavers..bohuzial som to nevedel poriesit.
Dakujem.

Ubuntu 10.10 64bit

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi