Autor Téma: Mám AOS  (Přečteno 43474 krát)

Offline vawaver

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Příspěvků: 626
  • Karma: +11/-0
    • Zobrazit profil
    • www.liteforex.cz
Re:Mám AOS
« Odpověď #15 kdy: Čt 13 Říjen 2011, 15:14:58 »
Samozrejme ze je to mozne, len je nutne urobit 3 instalacie do 3 rozlicnych adresarov, alebo z jednej instalacie vytvorit 3 kopie samozrejme v 3 inak nazvanych adresaroch a vytvorit si k nim "spustace"
Tym padom sa da spustit viacero MT4 naraz  8)

Offline Jofiel

  • LITE/REAL účty
  • Full Member
  • *
  • Příspěvků: 154
  • Karma: +5/-0
    • Zobrazit profil
Re:Mám AOS
« Odpověď #16 kdy: Čt 13 Říjen 2011, 15:22:09 »
presne, ja mam sam spustenych okolo 20 platforiem
Trading is not easy but it is simple!

Offline krysa9

  • LITE/REAL účty
  • Hero Member
  • *
  • Příspěvků: 632
  • Karma: +3/-0
    • Zobrazit profil
Re:Mám AOS
« Odpověď #17 kdy: Čt 13 Říjen 2011, 17:36:42 »
Tak to jo uš to chápu díky za radu ;D

Offline Stanicio

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Příspěvků: 4 318
  • Karma: +48/-2
    • Zobrazit profil
    • www.liteforex.cz
Re:Mám AOS
« Odpověď #18 kdy: Čt 13 Říjen 2011, 21:04:47 »
Tak to jste zkousel evidentne spatne ;), jde otevrit libovolny pocte platforem, zalezi jak ti to pobere windows. Musis, si je kdyz je instalujes na pocitac, nainstalovat do jine slozky, dat si zastupce na plochu a poradne oznacit, aby bylo jasne o jake MT4 jde. A spustis je pak uplne normalne, protoze je kazda MT4 nainstalovana v jinem miste na Harddisku. POkud ti zastupce zmizi, tak si udelas zastupce na plose sam, tim, ze si vytahnes na plochu zastupce od programu terminal.exe , ktery je v kazde nainstalovane verzi MT4.
Osobne mam overeno, ze neni problem, mit spustenych 5x MT4 a na virtualu idelane tam max 3x MT4 Vzdy zalezni na tom, jak vykonny je ten pocitac na kterem to spoustis, 5x MT4 mam na intel C2D 2,5 GHz, 4 GB RAM, Windows 7 64 bit.
« Poslední změna: Čt 13 Říjen 2011, 21:07:17 od Stanicio »

Offline Jofiel

  • LITE/REAL účty
  • Full Member
  • *
  • Příspěvků: 154
  • Karma: +5/-0
    • Zobrazit profil
Re:Mám AOS
« Odpověď #19 kdy: Čt 13 Říjen 2011, 21:36:53 »
hlavne treba ramku, min. aspon 4GB
Trading is not easy but it is simple!

Offline Stanicio

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Příspěvků: 4 318
  • Karma: +48/-2
    • Zobrazit profil
    • www.liteforex.cz
Re:Mám AOS
« Odpověď #20 kdy: Čt 13 Říjen 2011, 22:46:50 »
Pameti neni nikdy dost, ale pokud pouziva jakykoli 32 btovy system (napriklad Windows XP 32 bit), tak cokoli vetsiho jak 3,5 GB ztraci vyrazny smysl. 32 bit nedokaze pracovat s prostorem vetsim jak 3,5 GB. U 64 bitovych systemu je 4 GB naopak jiz dobre pouzitelne minimum (cokoli mensiho je nesmysl).

Ono je to podle pozadavku, kdyz tam chce vice MT4 zara, musi to PC za neco stat, aby tam byla rezerva. Na jeden MT4 to tak kriteicke neni, ale tak jak otak, system musi byt postaven tak, aby byl spolehlivy a pracoval bez nejakych zadrhelu, coz dneska splnuje predevsim Windows 7 64 bit s odpovidajicim Hardwarem.  Zapne se to v nedeli a vypne v patek a celou dobu o tom clovek ani nevi.

Offline krysa9

  • LITE/REAL účty
  • Hero Member
  • *
  • Příspěvků: 632
  • Karma: +3/-0
    • Zobrazit profil
Re:Mám AOS
« Odpověď #21 kdy: Pá 14 Říjen 2011, 09:40:41 »
Kluci díky za info  ;D

Offline krysa9

  • LITE/REAL účty
  • Hero Member
  • *
  • Příspěvků: 632
  • Karma: +3/-0
    • Zobrazit profil
Re:Mám AOS
« Odpověď #22 kdy: Čt 01 Prosinec 2011, 20:36:44 »
Stanicio koukal jsem na tvym Myfxbook jak tam máš ty 3 roboty.Kde nechaj se někde sehnat hledal jsem na netu a nic?

Offline Stanicio

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Příspěvků: 4 318
  • Karma: +48/-2
    • Zobrazit profil
    • www.liteforex.cz
Re:Mám AOS
« Odpověď #23 kdy: Čt 01 Prosinec 2011, 21:24:12 »
To je ten system co testujeme, je to primo upravovany system na LiteForex. Zatim mu ve spolupraci s autorem vychytavame mouchy. Verejny zatim neni a je to hodne rizikova zalezitost tak hledame optimalni nastaveni a praci s uctem, aby se rizoko co nejvce rozlozilo. Jestli jste to nasel, tak asi vite, ze zatim to ma dost silene vysledky.

Offline krysa9

  • LITE/REAL účty
  • Hero Member
  • *
  • Příspěvků: 632
  • Karma: +3/-0
    • Zobrazit profil
Re:Mám AOS
« Odpověď #24 kdy: Čt 01 Prosinec 2011, 21:29:18 »
Aha a je to ten EPAP nebo extrémeprofit 01 ten co testujete?

Offline Stanicio

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Příspěvků: 4 318
  • Karma: +48/-2
    • Zobrazit profil
    • www.liteforex.cz
Re:Mám AOS
« Odpověď #25 kdy: Čt 01 Prosinec 2011, 21:31:31 »
testuji se oba jsou si hodne podobne.

Offline krysa9

  • LITE/REAL účty
  • Hero Member
  • *
  • Příspěvků: 632
  • Karma: +3/-0
    • Zobrazit profil
Re:Mám AOS
« Odpověď #26 kdy: Čt 01 Prosinec 2011, 21:35:36 »
Aha uš se těšim aš vyjede na svět jestly teda vyjejede ;D kdyby jste potřebovaly někoho na testy tak jsem k disspozice.... ;D ;D

Offline Stanicio

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Příspěvků: 4 318
  • Karma: +48/-2
    • Zobrazit profil
    • www.liteforex.cz
Re:Mám AOS
« Odpověď #27 kdy: Čt 01 Prosinec 2011, 21:43:06 »
No ono testeru je spusta a nektere ucty se testuji i live a dva ucty uz to smazlo, takze zatim neni moc o co stat. :D

Offline jarvy

  • LITE účet
  • Full Member
  • *
  • Příspěvků: 131
  • Karma: +5/-0
    • Zobrazit profil
    • Twitter
Re:Mám AOS
« Odpověď #28 kdy: Čt 01 Prosinec 2011, 22:26:15 »
Stanicio, tie EA-cka idete na LF VPS, alebo niekde inde, mne nanestastie jedem demo ucet zlyhal takym stylom ze sa na nom otvorili obchody z ineho uctu  ;D tym padom neboli manazovane expertom... nevadi hlavne ze makaju tie live...

Offline Stanicio

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Příspěvků: 4 318
  • Karma: +48/-2
    • Zobrazit profil
    • www.liteforex.cz
Re:Mám AOS
« Odpověď #29 kdy: Čt 01 Prosinec 2011, 22:33:46 »
jeden z nich je na VPS a dva jsou na jine masine lokalne. Takze i tohle bude otestovane.

No priznam, se, ze si nedovedu predstavit selhani demo takovym zpusobem jakym popisujes, to by byl obrovsky prusvih, kdyby s etohle stalo. to spis predpokladam, ze bude chyba nekde u uzivatele z nepozornosti  pri prepnuti uctu ;) I kdyz u demo by jista tolerance byt mohla, ale nesedi mi to.