Veřejná diskuze > Automatizované obchodovanie & Expertní poradcovia (Strategie)

Mám AOS

<< < (3/7) > >>

Stanicio:
Prvni ma nazev OM , ale cenu jsem nikdy neresil, protoze jsem ji neplatil (dostal jsem ji na testy). Ale vzhledem k vykonosti bych odhadl, ze to muze byt okolo 4000 USD, ale jak jsem psal urcite se to neprodava.
Druhy vhledem k jednanim, zatim nenapisi, ale jak jsem psal predpkladam, ze pokud to pujde jak predpokladame, budeme ji moci pro LIVE lidi uverejnit zdarma.
Ono totiz dost casto, predevsim to co se prodava je AOS ktere je za zenitem a jeste se z toho chce vytrisknout nejaky ten peniz navic, jelikoz to realne opravdu fungovalo.
Ten treti co testuji s tim nulovym vysledkem je aktualne ForexGrowthBot, ale dneska to zrovna zarizlo 60 USD ztratu. tazke uz jsem v minusu. A pokud se to nezlepsi, jde to pryc z LIVE.

testoval jsi tu FFTH co je na foru?

krysa9:
T by bylo pěkný ten AOS zdarma pro live teda kdyš říkáš  že funguje dobře. ;DUš aby tu byl.Jo a je možný založit si ještě jeden Centovej učet?

vawaver:

--- Citace: krysa9  Čt 13 Říjen 2011, 09:51:09 ---T by bylo pěkný ten AOS zdarma pro live teda kdyš říkáš  že funguje dobře. ;DUš aby tu byl.Jo a je možný založit si ještě jeden Centovej učet?

--- Konce citace ---

Samozrejme, to je prave velkou devizou Liteforex, ze klient si moze zalozit viacero "centovych" ale samozrejme aj Live uctov a obchodovat na nich sucasne.  8)

Stanicio:

--- Citace: krysa9  Čt 13 Říjen 2011, 09:51:09 ---T by bylo pěkný ten AOS zdarma pro live teda kdyš říkáš  že funguje dobře. ;DUš aby tu byl.Jo a je možný založit si ještě jeden Centovej učet?

--- Konce citace ---

Jenom, doplnim, ze bezne maji lidi vice uctu a je to logicke. J aosobne mam nekolik LITE nekolik REAL a jeden FLOAT a to z jednoho dobreho duvodu. Kdyz totiz potrebuji mit strategii nekde pustenou, tak potrebuji samostatnou platformu aby s emi vysledky nemychali s jnymi vysledky ci se nejak neovlivnovaly AOS navzajem.
Prevod financi mezi svymi LIVE ucty je vzdy zdarma a provedeny je do par sekund. Da se to vyuzit i tak, ze si posle clovek finance z uctu ktery vydela na jiny a na to jinym prakticky obchoduje jen s vydelanyma financema a zadna ztrata ho tam tim padem nemuze ani ohrozit.
Nebo na jednom mate AOS a na druhym si davate rucni obchody, proste vyuziti je neomezene. Do cca 10ti LIVE uctu nikdo neresesi kolik jich mate, je to jen a jen vase vec, jak si rozlozite obchodni portfolio.

krysa9:
Tak to je dobré,ještě jak to děláš kdyš chceš mít puštěný třeba 3 AOS to znamená 3 lite učty a jak s platformou kdyš otevřít najednou 3 platformy nejdou skoušel jsem to myslym na jednom PC víc platforem s puštěnýma jinýma učtama nejdou nebo jo.

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi