Balti - Když se podívám zpětně na tu moji záležitost se smáznutým účtem na začátku února, tak počátkem toho všeho taky bylo, že jsem četl různé zprávy. Četl jsem je pro potvrtzení jestli jsem zadal správný směr a pak došlo na to, že jsem dal long, ale šlo to hluboko do shortu a když to pak došlo zpět na hladinu kdy jsem ten long zadal, byl už jsem rozhozenej psychicky a pak se do toho přidali jak už jsem tenkrát psal mé děti, které mě rozčílili a na průšvih bylo zaděláno. Když to došlo na hladinu vstupu, zavřel jsem to a místo abych se na to vykašlal, zadal jsem short a to byla konečná. Na tu moji agónii si určitě vzpomínáš. Když jsem si to nedavno uvědomil, že kdybych to tenkrát nečetl a nezabýval se tím fundamentem, možná by bylo všechno jinak a možná taky ne, ale každopádně teď už nic nečtu, jen testuju svoji nynější techniku a docela bych rád, kdyby se stal podobný pohyb jako tenkrát, abych věděl jak na to budu reagovat, ale myslím, že tahle situace se hned tak opakovat nebude. Tenkrát byl průšvih v tom, jak schválili tu půjčku, už jsem byl pár dolarů v plusu a během několika vteřin (zrovna jsem studoval jiný pár) to vylítlo a pak už nebylo nic co by mě přinutilo se rozhodnout to ještě včas utnout.
Už tenkrát jsem psal hodně o fundamentu, že ho nejedu protože je nevyspytatelný a nakonec mě stejně popravil.
Takže teď se ho snažím maximálně ignorovat, ale tenkrát to snad ani nešlo, byla toho plná televize.