Veřejná diskuze > Forex diskusia
XAUUSD - zlato
Stanicio:
Zkusim postnout to co pise Opal11.
Predpokladam, ze se bavime o necem takovem nastaveni. Jen osobne nejsem moc priznivec 1H, me to prijde moc rychly (take ho vsak pro potvrzeni pouzivam) a spis se divam na 4H .Ale kolega ma pravdu je tam ta divergence pekne videt a na 4H bych dokonce rekl, ze i ta prekoupenost je efektnejsi na pohled a priblizeni k 70 by taktez indokovalo mozny posun long.
Moc pekny postreh.
opall11:
Takto to mam nastavene ja, a jasne ukazuju indikatory divergenciu a dufam ,ze sa to naplni.Obchodujem hlavne menove pary a niekedy mrknem aj na zlato ak sa tam tvory divergencia, lebo je to tiez dost silny nastroj.
Stanicio:
A jo safra, ja tam nechal 200, pouzivam vetsi prumery a neprenastavil jsem to ;), jeste zes poslal ten obrazek. Ono jak se rika, jeden obrazek je za tisic slov ;D
Ale i ta 200 dlouhodobe, ukazuje, ze to ma jit dolu. Je to uz prekoupene potvora dlouho a nechce s emu to furt strhnout, ted do toho ta china s omezenim exportu cene zlata take moc neubere :(
vawaver:
--- Citace: opall11 Čt 30 Prosinec 2010, 11:51:26 ---Takto to mam nastavene ja, a jasne ukazuju indikatory divergenciu a dufam ,ze sa to naplni.Obchodujem hlavne menove pary a niekedy mrknem aj na zlato ak sa tam tvory divergencia, lebo je to tiez dost silny nastroj.
--- Konce citace ---
Velmi pekne si tu divergenciu ukazal na tom obrazku...uplne ukazkove pre jej pochopenie pre zaciatocnikov. Stale cakame na ten spravny moment nech to konecne odpalia dole aspon na 1200... 8)
Neviem preco to tak stale drzia hore. Prehliadol som nieco vo fundamente co drzi cenu zlata takto hore?
opall11:
Uz jeto tu, sviecka je velka ak sa uzavrie tak potencial na predaj 1000 - 1500 pipov, RSI /14/ pretina 50 - uroven
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi