Veřejná diskuze > Forex diskusia

XAUUSD - zlato

<< < (38/52) > >>

krysa9:
Já to rači hned vnoci ukončil přeci uš mám těch strát dost tak mám strach budu čekat na signál od mého sistému.
Jo  a prosimtě jak to vypadá s tim indikátorem :o
PS.jsem otrava co.

Stanicio:
Tak to naredene zlato na mt5 uz mam v plusu cca 50 pip (cca protoze tam byl vetsi kontrakt 3*50 pip) a zavreno. Otevrel jsem znova nizky objem, protoze ten pohyb tam prijde, ted uz to mam ale jen na denich 1625. mt4 jeste bezi, tam je jina technika a ted je jeste asi 200 pip bezici ztraty.

script neitravujes, jak jsem psal, je to vporadi, nezapomel jsme na tebe.

dupisek:
Teda ještě že jedu na demu, jinak by to bylo o nervy  :)

S tím scriptem, jestli mohu, taky se hlásím se zájmem.

Stanicio:
Jo je to mazec, ale to je prave to co je potreba se naucit, teda krotit emoce a jednat s chladnou hlavou. Jak jsem psal vyse, u me treba prave to jednani ten vysoky vstup dovedlo k zisku. Takze je videt, ze se vyplaci neblbnout a chladne kalkulovat.
U zjsem to psal vickrat prubezna ztrata neni problem, jen je potreba jet podle pravidel MM a vedet, kolik si clovek muze dovolit risku na zisk. A ne zrovna aktualne idelani vstup (ale to neznamena, ze je spatny, jen to slo moc dlouho jeste proti) si zachranit.

Stanicio:
Tak a jsem venku i na te MT4. ale jen proto, ze musim odjet a nemohu to dal hlidat, tak jsem to radeji zavrel, jinak ten potencial je tam furt.

vsechny tri ucty nakonec skoncili v plusu, coz je dost slusny.
jeden +150 pip (3*50)
druhy -441 a +635 == +194 pip
treti -379 a +652 == + 273 pip
celkem : +617 pip za cca 11 hodin

predpoklad byl sice +1200 pip (3*400), ale uzavreni na 50% predpokladaneho zisku za teto situace povazuji za celkem solidni.
Ale signal to nebyl nebot tyhle machinace bych na signal nedaval to by jste me ukamenovali neni jednoduche to spocitat.

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi