Veřejná diskuze > Forex diskusia

XAUUSD - zlato

<< < (35/52) > >>

dupisek:
No každopádně mě hedge zaujalo, je to zajímavý způsob jak se vyhnout hodně velké ztrátě, ale nedovolil jsem si od toho odejít, abych nebyl ve ztrátě pořád.

Stanicio:
hedge je silne o psychyce a vubec to neni jednoducha metoda. Kdo ji zvlada ma hodne velke plus, ale sam s ni casto bojuji, takze nemohu o sobe rici, ze ji mam super zvladnutou.

dupisek:
Tak ono to včera šlo několikrát za sebou hodně strmě, tak mně napadlo, že je asi ten správný čas to vyzkoušet. Jenže pak to bylo o tom to stále sledovat a v jednu chvíli se mi dokonce povedl vstup, který jsem nechtěl. Občas mi totiž cukají prsty na myšce a to nejen u obchodování, prostě mám občas tik v prstu a to i při obyčejném čtení třeba na novinkách.cz, ale ztráta byla nakonec minimální.

Stanicio:
 :) tak s tikem vazne nepomohu, ale nezapominat, na system, tedy nechdit do obchodu bezhlave, to jist evite. neni duvodu obchodovat z akazdou cenu, ale vzdy si racionalne vysvetlit, proc tam jdu a co je cilem. Idealne planovane na zaklade jasne dannych pravidel. Ale pisete, ze to byl pokus tak to nejak vyzkouset musite to je jasne, jen aby to pak moc nebolelo  ;)

krysa9:
Tak jsem včera měl krásnej signál na zlatě H1 jenomže jsem obchod ukončil moc brzo ne podle pravydel sistému.Kdybych to nechal dneska bych měl zajištěných 420pip a stále bych byl v obchodě smula ale chybama se člověk učí ;D

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi