Veřejná diskuze > Forex diskusia

XAUUSD - zlato

<< < (25/52) > >>

krysa9:
Ahoj začal jsem se hodně věnovat zlatu,zajímalo by mě jaké fundamentární správy mají nejvíce vlyv na vývoj zlata? ;)

Stanicio:
To je celkem jednoduche, na zlato maji vliv temer vsechny zpravy, ktere jsou pro nejakou menu negativni ;).
nejvice, ze to vsak tyka USD nebot ten par je AUXUSD.
Traderi, kdyz je nekde prusvih stahuji finance z te problematicke meny a nakupuji zlato a jak se to stabilizuje, tak zase finance ze zlata vytahnou a navrati zpet na menu. Zlato je standardne pouzivano prave  tomu to bezpecnostnimu ucelu, nebot ma jednu obrovskou vyhodu, ze nejde natisknout jako miliardy dolaru  ::)

Jinak vseobecne cena zlata hodne dlouho postupne stoupa. A predpokladam, ze vseobecny dlouhodoby trend je stale vzestup.

krysa9:
Díky za info ;D

Stanicio:
V pohode, vsak jak rikas, ze se mu ches venovat, tak urcite doporucim, je to velmi zajimava komodita. Nekdy ma sve vrtochy a me prinenesla nejednu ztratu, vickrat jsem na nej zanevrel, ale vzdycky jsem se k nemu vratil.
Chova se vsak hodne prediktivne, takze technika na nem je celkem hodne uspesna. Al epozor je velmi volatilni, takze pro nej pohyby jsou hodne velky a tak i ztraty mohou byt hodne bolestive, moc zde nedoporucuji chodit bez SL, dokaze vyluxovat ucet docela rychle  ;)

krysa9:
tak jak vidíte další vývoj?jsem s toho volaký zmetěný.... :-\

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi