Veřejná diskuze > PAMM investičné účty (NOVINKA)
náš investiční PAMM účet „ExtremeProfit03 - version PAMM decrease 50"
dupisek:
--- Citace: Stanicio Po 16 Duben 2012, 20:40:39 ---Kdezto, kdyz budes mit 1000 trvale tak dneska by tam prislo 1,3= tedy 13 USD hrubeho. To je zase dalsi prijem.
--- Konce citace ---
Tak na trvalém účtu sice 1000USD nemám, ale nějaký ten dolar se mi tam dnes taky přičetl a na doplňkovou investici jsem vyhradil trochu menší částku, ale ta se dnes celkem hezky zhodnotila. Tak snad bude takovýchto dnů více a 100% zhodnocení přijde co nejdříve :)
Jelikož mi vrátí nějaké penízky z daní, tak jsem se rozhodl trochu za investovat a jak jsem dnes psal, pro své obchody se je ještě bojím použít.
dupisek:
--- Citace: Stanicio Po 16 Duben 2012, 22:49:15 ---Ale minul jsem se protoze jsem tvrdil, ze za nekoik dnu, netusil jsme tak prudky pohyb, co udelal investici uz za 9 hodin ;D
--- Konce citace ---
Takhle se můžeš míjet hodně často ;D Slušný zisk za pár hodin potěší :)
Stanicio:
obcas se podari se splast tim spravnym casem, ale tyhle akce trvavaji i 6-7 dni proto se delava vstup na ruznych hladinach s urcitymi castkami. a pridava se postupne a nastavi se potrebne procenta pro kazdy kontrakt samostatne. Pak zjistits, ze i ta mansi investice to dokaze vydelat v delsim casovem horizontu podobne jeko vetsi investice dlouhodobe.
Osobne mam radeji poklidny probeh chodu, nez adrenalinove zalezitosti podobneho typu, ale tyhle zase vydelavaji ty hezke procenta. :)
Nezapomen na diverzifikaci rizika, nedavat vse na jednu kartu.
vawaver:
Dá sa tvrdiť, že spokojnosť je na všetkých frontoch. :-)
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Stanicio:
ted jsme tam meli drobnejsi zisk, proveden Rollover. stav 31,55%
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi