Veřejná diskuze > PAMM investičné účty (NOVINKA)
náš investiční PAMM účet „ExtremeProfit03 - version PAMM decrease 50"
Stanicio:
--- Citace: dupisek Po 16 Duben 2012, 17:57:51 ---Mě ani tak nejde o těch 6%, ale o ten závěrečný zisk. Mám pocit, že 23USD i s tím co je pro manažera je na ten celkový deposit 483USD nějak moc. Jestli by to nemělo být méně?
--- Konce citace ---
Aha takze moc ti to pripada. No tak to muzes byt klidny protoze tohle neni high tech co se mohl dosahnout ;D ted to bylo jen nejakych 6% na te doplnkove investici v radu nekolik hodin. V zaklani investici to je cca jen 1,3 %. Ale to muze mit kazdy jiny, zalezi kdy vstupoval do systemu. Doplnkova investice vstupuje prave zamerne v okamzicich poklesu a spokuluje se na navratovou hodnotu. Zatim to vychazi docela solidne, pro posledni akci jsem z toho treba vytahoval za 3 dny 17% cistyho zisku.
Stanicio:
--- Citace: dupisek Po 16 Duben 2012, 18:18:20 ---No jinak teda přemýšlím jak to oslavím, alkohol mám zakázaný a prakticky teď můžu pít jen vodu, tak si asi udělám vodní párty ;D
--- Konce citace ---
Slav az budes mit doma 100% investice. Zatim je to jen dilci vysledek. Ale aspon uz vis, jak jsou mysleny ty doplnkove investice, to je to co dokaze s timto systemem udelat podstatne vice, nez jen bezna investice v prubeznem vkladu. ted si muzes bud pockat na lepsi vstup nebo cast investice nechat v prubeznem a se zbykem cekat. Moznosti je vice, aspon se necitis, tak moc pasivne.
23 USD cisteho za par hodin je jen drobnost, ale pokud te to zajima byl jsi ucastnikem obchodu s cca 3 miliony USD v pace 8)
Stanicio:
Nezapominejte je to vysoce rizikova investice, ma to samozrejme odpovidaji i zisky a je na kazdem zda se rozhodne pro investici ci nikoli.
Kazdemu radeji reknu hned na zacatku, ze o investici muze kdykoli prijit. Nejedna se o Holly grail, je to klasicka rizikova investice.
Stanicio:
Proveden Rollover na uctu.
dupisek:
--- Citace: Stanicio Po 16 Duben 2012, 18:24:03 ---
--- Citace: dupisek Po 16 Duben 2012, 18:18:20 ---No jinak teda přemýšlím jak to oslavím, alkohol mám zakázaný a prakticky teď můžu pít jen vodu, tak si asi udělám vodní párty ;D
--- Konce citace ---
Slav az budes mit doma 100% investice. Zatim je to jen dilci vysledek. Ale aspon uz vis, jak jsou mysleny ty doplnkove investice, to je to co dokaze s timto systemem udelat podstatne vice, nez jen bezna investice v prubeznem vkladu. ted si muzes bud pockat na lepsi vstup nebo cast investice nechat v prubeznem a se zbykem cekat. Moznosti je vice, aspon se necitis, tak moc pasivne.
23 USD cisteho za par hodin je jen drobnost, ale pokud te to zajima byl jsi ucastnikem obchodu s cca 3 miliony USD v pace 8)
--- Konce citace ---
3 miliony USD??? WOW, to už je pěkný. Taková částka už s tím trochu zahýbá, nebo je to pořád ještě málo, aby to hnulo s trhem?
Jinak mě by stačil ten milion jeden, zaplatil bych si hypotéku a měl bych pokoj a za rok bych měl našetřeno několik desítek tisíc a mohl bych tradovat jak bych chtěl. Důležitý by bylo, že bych byl bez dluhu.
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi