Veřejná diskuze > PAMM investičné účty (NOVINKA)

náš investiční PAMM účet „ExtremeProfit03 - version PAMM decrease 50"

<< < (5/31) > >>

dupisek:
Tak koukám, jedna investice je doma  ;)

dupisek:
Jen jsem trochu nervozní z té částky. Z investovaných 483USD jsem nastavil 6% a mám zisk 23USD+30% manažerovi. Není to nějak moc velký zisk na tak malý deposit?

Stanicio:
Presne tak byl jsi o neco rychlejsi, ale akorat s eto zaviralo v zisku. Spoustela se dalsi vlna.

Kdo tam daval to doplnkovou investici vytahl z toho nadhernych 5-6 % behem par hodin, a to hodne potesi.  :)

Stanicio:

--- Citace: dupisek  Po 16 Duben 2012, 17:53:03 ---Jen jsem trochu nervozní z té částky. Z investovaných 483USD jsem nastavil 6% a mám zisk 23USD+30% manažerovi. Není to nějak moc velký zisk na tak malý deposit?

--- Konce citace ---

Ted nevim, zda se vam to zda hodne nebo malo?

Za nekolik hodin 6% profit to by nemelo znit spatne. Jak jsem psal rano bylo to zrovna pekne nachystane na doplnkovou investici.

dupisek:

--- Citace: Stanicio  Po 16 Duben 2012, 17:53:41 ---Presne tak byl jsi o neco rychlejsi, ale akorat s eto zaviralo v zisku. Spoustela se dalsi vlna.

Kdo tam daval to doplnkovou investici vytahl z toho nadhernych 5-6 % behem par hodin, a to hodne potesi.  :)

--- Konce citace ---

To víš, jsem z toho trochu nesvůj, tak to sleduju. První účet mám stále otevřený, ten doplňkový se zavřel.  :)

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi