Veřejná diskuze > PAMM investičné účty (NOVINKA)

náš investiční PAMM účet „ExtremeProfit03 - version PAMM decrease 50"

<< < (29/31) > >>

Stanicio:
Tak ted se divam, ze nas to vykoplo jen o 12 pip, tak to uz neni ani smula, ale pech. :(

dupisek:

--- Citace: Stanicio  Pá 06 Červenec 2012, 23:33:35 ---No tak ja tu ted nebyl a nez jsem odjizdel tak bylo jeste vse v relativnim poradku jelikoz pozice byli zastavene uz nahore, ted vidim, ze to dostalo MC. Jak to dostalo ten druhy propad, tak uz to nevydrzely finance, system nepocital s variantou propadu  minus 430 pip takhle prudko  >:(  tohle nemuzeme ustat, ani omluva neni adekvatni, ale vic nez omluvu nemame moznost ted udelat.
Vypada to, ze k vcerejsimu debaklu s chybou se pridal dalsi s 1000 USD  :(

--- Konce citace ---

Teda byl jsem trochu nevrlej když jsem viděl jak se připisují zisky beze mě, ale přál jsem to všem kdo tam byli. Rozhodně jsem nepřál nikomu takový pád :-(

dupisek:

--- Citace: Stanicio  Pá 06 Červenec 2012, 23:44:36 ---Tak ted se divam, ze nas to vykoplo jen o 12 pip, tak to uz neni ani smula, ale pech. :(

--- Konce citace ---

Kdo ví jestli to na těch 12 pipech zůstane, třeba to bude ještě víc. Četl jsem, že by to mohlo přistát až na 2220

Stanicio:
Ono to k tomu patri. Je to proste hodne rizikovy.  A kdyz se sejdou spatne okolnosti, tak to proste zarizne.  :(

No ted to bylo tech 12, jestli to slitne jeste dal netusim, ale tech fundamentu se seslo proste moc najednou. budu si muset na euru dat pauzu na hlubsi analizu.

ferkog:
Môžete napísať nejaké info ako to teraz vyzerá s EP03? Mám tam nejaké prostriedky a už pár dní sú čísla na rovnakej úrovni. S PAMM pracujem pomerne krátko, tak by ma zo zvedavosti zaujímalo čo sa vlastne teraz deje s vašim účtom. Aké sú predpoklady, že to pôjde do plusu a tieto posledné poklesy systém ustojí  ako naposledy v máji pred úpravou. Máte tam ešte nejaké rezervy :)
Ďakujem.

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi