Veřejná diskuze > Informace a oznámení
DEMO soutěž TOP10Forex o reálné peníze
dupisek:
--- Citace: dupisek Pá 17 Květen 2013, 16:12:44 ---No tak se mi závěr opět moc nepovedl a kdo ví jestli se vůbec umístím. :-(
--- Konce citace ---
Tak nakonec jsem se ještě s jedním přetahoval o příčku a podle toho co jsem vysledoval u ostatních, 4 místo by mohlo být reálný. Spousta z nich mělo otevřeno několik obchodů, který byli v mínusu. Vyšší příčka to 100% nebude, protože první měl něco přes 5 000, druhej něco přes 4 000 a ten se kterým jsem se přetahoval měl asi o 13 dolarů víc než já. Zkusil jsem ještě na poslední chvíli přidat další zisk, ale otevřel jsem špatným směrem, takže mě to v závěru stálo něco kolem dvou set dolarů, tak jsem zvědavej až zveřejní výsledky. Ale přesto jsem rád, že jsem se konečně umístil, teda doufám. ;)
Stanicio:
tak ze by nakonec prece jen velky uspech.
dupisek:
Tak už je to jistý, jsem na 4. místě. :)
Stanicio:
Tak to musim pogratulovat, tvuj prvni uspech v demo soutezi a nadhernych 60 USD je tvojich, to potesi. A zcela bez rizika, akorat ty nervy jak pises te to stalo ;D. Amoc nechybelo a mohl jis mit 3ti misto.
Ted aspon vis, z eto jde to udelat a muzes se vrhnout na dalsi tyden.
Posli nasledujici zpravu na mail ohledne pripsani financi : contest-demo@liteforex.com a klidne i nam do kopie info@liteforex.cz , kdyby bylo treba to pohlidat.
-----------------------
Do predmetu napis: "LF TOP10FOREX winner position no. 4"
Send me please winning on my LIVE account.
The name of the contest : Top10Forex (demo)
The login and password of the contest demo-account; (sem napis jmeno a heslo pro DEMO ucet, kde jsi udelal tu soutez)
The number of the real account opened in the name of a contest participant, the type of account and the deposit currency for prize funds to be credited: (sem napis, typ LIVE LITE nebo REAL uctu co mas a jeho cislo, kam se ti maji pripsat finance a napis měnu co je na uctu predpokladam že je to USD)
The email-address indicated when registering: (sem napis email ktery jsi pouzil pri registraci LIVE uctu)
Best regards
(Tvoje jmeno)
------------------------------
NEPIS tyto udaje na FORUM videli by je vsichni !!!!!!
A ode me mas karmicku za uspech.
dupisek:
Stanicio - Super, děkuju za informace. Ani jsem nevěděl, že se má něco takovýho poslat.
Nervy to sice byly, ale když by se to nepovedlo, nic hroznýho by se nestalo. Když nejde o ztrátu ostrých peněz, nejde o nic. ;) No a teď ještě čtyři krát a můžu začít obchodovat. ;D
O to mě to těší víc, protože 80% ziskových obchodů jsem udělal během pracovní doby v práci přes mobil. ;D
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi