Veřejná diskuze > Forex diskusia

USD/JPY - japonec

<< < (5/13) > >>

Stanicio:
tezke uvahy ve dve rano  ;).
Zapominas na zlato a tvoje teorie je razem v kybly  ;D
Ale chapu te, tech nesmyslu ohledne ruseni men, jsem uz cetl taky nespocet a vzdycky je o neco za neco. A euro at je na tom spatne jak chce se bude stejne drzet za kazdou cenu. coz nam obchodnikum vsak muze byt celkem jedno, teda az na to, ze si musi kazdy vybrat tu spravnou menu ve ktere bude mit ty sve zisky ulozene  ;)

cadmaker:
sorry za to rozvasneni, ale popravde jsem narazel na nektere slovenske expremiery kteri vyvolavaj paniku nesmyslnym placanim o euru. vsak kdyz startovalo bylo nekde kolem 0.8 jestli se nepletu a ted je pres 1.3, tak co breci ze je euro pohrbene ? nedava mne to proste smysl... a ze bylo i za 1.6 ? no a ? vsak to je jen 3000 pipu vic nez ted. ale je o 5000 vis nez bylo kdyz startovalo, tak co by jeste chteli ?

Stanicio:
neni nad to jit chrapat, ze  >:( Tady jsem to prosvihli na cele care, sice jasny signal, ale bohuzel beze mne nebot jsem u toho nebyl. Tohle je ale moc pekna ukazka FIBA. Tak muzeme sledovat dal, zdali se vyplni a pujdou casem az na FIBO 50.

cadmaker:
casem urcite jo, jak jsem predikoval, na 82.20 se zacali tocit, uvidime jestli daj pruraz a kam to potahnou :)

Stanicio:
jo jsou tam silne rezisty, nebude se jim chtit moc nahoru, ale zase kdy to vezmou, muze to byt peknej narust  :D diky tomu. Stejne, by to meli korigovalt, slo to celkem rychle, takze to mozna amici budou tahat dolu, aby to pak asie zvedala, coz nam ale vyhovuje  ;)

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi