Veřejná diskuze > PAMM investičné účty (NOVINKA)

PAMM učet

<< < (8/9) > >>

peter.d:
nemozem najst sposob vyberu casti investicie z PAMM investorskeho uctu

je tam len moznost uplneho zrusenia

nieco sa zmenilo ?

Stanicio:
Zavrete PI ucet a prevedet finance na PIM ucet. Pak si z PIM uctu vyberete jen cast financi a zbytek si zalozite jiny PI ucet jen se zbylou casti invetisce. A mate tak vybranou jen cast investice. Ono kdyz si uvedomite vypocty invetstic v procentech, tak to jinak ani neni jednoduse realizovatelne.

peter.d:
viem ze doteraz sa dala cast vybrat bez toho aby sa ucet musel rusit

preto sa pytam ci sa zmenili podmienky

Stanicio:
A jsi si jisty tim castecnym vybiranim? Nepletes si to snecim jinym treba PIM uctem (tam to tak jde). Z PI uctu neslo nikdy vybrat jen cast investice, musel se provest "detach investmet" a ti jsi vlastne stopl PI ucet cely a pak zalozit jiny PI jen s casti investice.

Pokud se ptas na PIM ucet ano lze normalne vybirat i jen po castech beze zmeny.
Pokud se ptas po PI uctu tak se musi provest "Detach investmet" a tim se ti  cela investice provede na PIM ucet a ten stavajici PI ucet se prevede na PIA.

A vzhledem k tomu, ze PI uctu muzes mit jak je treba, tak si zalozis jiny PI ucet jen s casti financi ktere si vezmes z PIM uctu, to znas sam.

Investici je to jedno stejne se pociaji procenta, takze jetsli by jsi vybral jen cast na stavajicim PI (cpz nejde) nebo uzavrel a otevrel novy, je pak naprosto totozne.

peter.d:
mas pravdu

mna pomylilo to ze v minulosti som daval doplnkove investicie a potom som ich vyberal a neako som na to zabudol ze to boli vsetko samostatne ucty ktore som pri vybere zrusil a ta prva mi vzdy zostala

prepac a vdaka za snahu

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi