Veřejná diskuze > PAMM investičné účty (NOVINKA)
PAMM učet
Stanicio:
Nech to stravit, dej si pauzu a vratis se k tomu az budes v pohode. To je normalni cloveka to rozhodi. mel jsem osobne vic cca 3 mesice take pauzu po jednom zlatem debaklu.
dupisek:
Na to si vzpomínám, že jsi to říkal o tom zlatě. Já měl v životě spousty krizí asi jako většina lidí, ale tohle je pro mě nový, takže jsem si myslel, že se s tím srovnám tak jako se všema ostatníma krizema. No dostalo mě to, takovouhle krizi jsem nečekal. Tak snad to nebude trvat dlouho.......
Stanicio:
To bude zalezet na tom, jestli se chces stat uspesnym trader, ci jen tak si na forexu blbnout. Zvladnout se da vsechno a kdyz se tomu clovek chce venovat profesionalne, zvladne i tohle, ale chce to cas si to srovnat umet si to odrici a s chladnou hlavou zacit zase z jineho konce, ale uz poucen z predchozich chyb.
dupisek:
Což o to, já bych chtěl být úspěšným traderem, ale po tom fiasku jsem si uvědomil jak moc málo toho znám a probudilo to ve mě pochybnosti, že se znalostí systému GAPů co jsi nás naučil nebudu schopen být úspěšným. No a strategie pomocí indikátorů, víš sám nejlíp jak to s nimi je. Indikátory mají zpoždění, takže náhlý pohyb jakýkoliv směrem prostě neodhalí a to ve mě hlodá ještě víc. Prostě vůbec nechápu jak jsem mohl těch 600USD v lednu rozmnožit na 1040USD. Vím že základ je správný MM, ale děsí mě ty náhlý velký pohyby, který jsou prostě nepředvídatelný. Prostě jsem se sebevědomím úplně v háji :-(
Stanicio:
Vsechno je manipulovany a trader se s tim jen smiri. Kazdopadne nema smysl proti tomu bojovat, ale vyuzit ve svuj prospech :).
Gapy jsou velmi jednoduchy, ale jakakoli znalost cehokoli je ti k nicemu, kdyz si neohlidas finance coz dneska uz si uvedomujes zase o kousek vic, ale jak to zazijes pod kuzi, tak ti to ani neprijde, ze jednas stale v souladu s MM a muze se v klidu soustredit jen na techniku.
Prakticky, je nekolik stadii vyvoje po debaklu.
Nalezeni chyby
Uvedomeni, ci to byla chyba (99,9% tradera)
poucit se z chyb
prejit k domu a overit si spravnost postupu
prejit zpet na live
Defacto je to hodne univerzalni, ale ve vetsine pripadu je to presne
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi