Veřejná diskuze > PAMM investičné účty (NOVINKA)

PAMM učet

<< < (3/9) > >>

Stanicio:
Presne tak, to plati v celem tradingu, vzdy je treba pouzivat finance takove, ktere jsou "plonkovni" tedy ne zivostne zavisle a jejich ztrata nesmi ohrozit existenci. To by tradera neuveritelne svazovalo, zacal by delat chyby a v konecne fazi to psychycky neustoji a vysledek je smazani uctu. To vam podepise kazdy trader. Tech par jedincu, kterym to vyslo je ona povestna vyjimka z pravidla a vyjimka, je opravdu od slova vyjimecny, tedy ne to co je bezne.

Balti:
Pánové to s tým bytom som myslel uštipačne a provokatívne :D

Stanicio:
Ono vzhledem ke zkusenostem co mame, tak radeji zareagujeme hned, ono jeden nikdy presne nevi, zda to byla opravdu ironie ikdyz jsme to oba dva predpokladali. Neni na skodu to tak jako tak pripomenout. Nekd se toho chytne, protoze je to hodne lakavy a prestane premyslet racionalne a nestesti je na svete. :(

Balti:
okej, rozumiem.. urobili ste správne, niekomu to možno zachráni X dolárov :)

Ja mám pod monitorom na samolepke napísané presne to čo napísal vaw a ešte, že ,,najdoležitejšia je ochrana kapitálu,, a pred každým vstupom si to prečítam a bleskovo prehodnotím, že či sa mi oplatí riskovať  :D

Stanicio:
to je rozumny, jeste se vyplati mit po ruce drevenou palicku a tim se v pridae poruseni svych pravidel mlatit  ;D

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi