Veřejná diskuze > Forex diskusia

EUR/USD - euro

<< < (20/218) > >>

Stanicio:

--- Citace: maxton  So 01 Leden 2011, 20:45:52 ---chcel by som tiez zareagovat na tento graf, ak ide trend naozaj podla fibonacciho, tak existuje  sanca ze sa odrazi od 38,2 a pojde dole, rozhodne by som pockal a ak graf prekona tuto hranicu, mohol by ist k 23,6 ci v lepsom pripade az k 0. Do dlhodobeho longu by som vsak siel len s mikrolotom, viac urcite nie. Treba si ale uvedomit, ze moze prist necakana udalost a vsetko je v tahu (ked budu PIGS robit problemy)

som zaciatocnik, tiez by som rad vedel analyzu od skusenejsich ludi, rad sa poucim

--- Konce citace ---

Ano odraz by tam byl az hodne pravdepodobny, ale dle me jde o spatne zakreslene FIBO, takze se muzeme bavit jen teoreticky, kdyby to tak bylo zakreslene spravne. Chybi potvrzeni prorazeni, coz by na zakreslenem FIBO zatim nebylo a tak nelze rici, jit long. Jak pises tvaril bych se klidne vice k shortu na naslednou spodni hranici.

p.s. tyhle udaje co pisi v tomto oprispevku nebrat jako signal.

opall11:
Zdravim chlapi,

ja som chcel vediet Vas nazor ako s tym nalozit. Prvy krok pouzivania Fiba uz viem , ze pouzivat /open-close/,a na manual Fiba  sa tesim . Tiez sa podelim z skusenostami ak bude vhodna prilezitost na trhu ,lebo ja vyhladavam divergencie prevazne. A s EUR/USD Weekly, nechame sa prekvapit ,uvidime o par dni.
Diky.

Stanicio:
Urcite cas vetsinu veci ukaze a rad se pripojim k tomu longu aby sli nahoru, vyhvovalo by me to.  ;)

vsak sem hodime dalsi informace kam pripadne jit nebo jaka b ybyla moznost vstupu. ridim se pravidlem, vic hlav vic vi a vetsinou je to jen k dobru veci. Cim vic, nazoru, tim mensi pravdepodobnost prehlednuti nejake veci.

Treba tve divergence jsou taktez zajimave a clovek se rad pouci a zkusi se podivat n avec i z jineho pohledu. To nikdy nemuze byt na skodu a klidne nejako utu divergenci rad podporim, i vykladem z pohledu zase mych metod aurcite i dalsi to udelaji nejak obdobne, prtoze kazdy ma ten svuj pohled na graf (ten se musi naucit kazdy sam).

cadmaker:
stejne mne to neda, jak ty to delas s tym eurem ? stejne jako ja s japoncem ? :D

Stanicio:
Clovece, ja ti ani nevim, mrknu a vidim. Pak to sem napisu a za nejakou dobu napisu, ze to vyslo. Trochu stereotip  ;D ale uzitek z toho ma spousty dalsich lidi  ;)

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi