Veřejná diskuze > Forex diskusia

EUR/USD - euro

<< < (171/218) > >>

Stanicio:
no holt ted jsem to mel prepnute na D graf, takze me to rovnou odradilo.
Ale kdy zse podivas na 4GH graf, je situace totozna jako na D grafu, takze zas tak rozdilny to neni, jen to vypada o neco hezceji vizualne.

Ta cena se stejne casem zaplni o tom jsem presvedceny, ale nejsem presvedceny, ze to bude brzo, tak si mohu dovolit ignorovat jiny vstup. Dulezite je ze nalevo je cena a ta by mela tradery blikat cervenym trojuhelnikem, z eje neco potencionalne spatne na rychly zaplneni.
Schvalne, to muzem sledovat dal, kdy zse to zaplni. ja pocitam, z eby s eto delo az po dasazeni ceny okolo 3000

Stanicio:

--- Citace: dupisek  Ne 10 Červen 2012, 23:25:22 ---Aha, tak teď už chápu. Ohledně weekly gapu jsi nám o srovnání na D1 nikdy neříkal. Co si pamatuju, tak ohledně weekly gapů se vždy jednalo o H4 a target podle páteční svíčky.

--- Konce citace ---

Sam vis, ze jsme to resili skoro hodinu, takze az tak jednoduche to urcite nebylo  :) a vstupuje do toho vice aspektu o kterych jsem si povidali a ukazovali. To co rikas, je zaklad.

Jofiel:
Ja som naskocil hned rano na gapy, EURUSD a EURJPY, krasne sa vyplnili, o com som nemal pochyb, takze pekny profit z toho bol  ;)

Balti:
Gratulujem Jofiel :)

dupisek:
Jofiel - Gratuluju......... :)

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi