Veřejná diskuze > Forex diskusia

EUR/USD - euro

<< < (14/218) > >>

cadmaker:
no, pokud to neni cara primo dolu tak je to dobre :)

Stanicio:
ne klasicka rezistentni cara a okorat ji prorazili, takz etu vidim long jako dalsi a predpokladam posledni potvrzeni.

Stanicio:
Neni to krasa, kdyz se predpoved do puntiku vyplni  8) a jeste dokaze vydelat peknou radku pipu?  :D
Kdy vydrzel jen s prvnim vstupem, ma zisk jednou, kdo daval i druhy vstup ma zisk dvakrat 75 pip  ???
150 pip prakticky celkem lehce predpoveditelnych, jen na zaklade "par cas" a genialniho matematika Fibonachiho.

Rano uvidme co nam prinese zbytek noci.

vawaver:
Niet co k tomu dodat. Proste ide ti to ako po masle. Kto s tebou obchoduje podla Tvojich signalov, ten urcite neprerobi  8)

Stanicio:
No "obcas" se zadari, al eten prvni signal co jsem sem daval nebyl uplne presne podle meho gusta. Al eten druhej vzstu tak ten byl daleko suprovejsi na procenta tech 80% jsem tam videl dost realne.
Vydela ci nevydela to je kazdeho vec, co obchoduje. Kdyz mu pomohou nase signaly zdarma, tak jen dobre. dulezite je se z nich ucit a divat se okolo sebe na grafy, proc to tak ten clovek mysli. no apriste uz vi sam, jak se nagraf podivat a co poznacit kam to pujde.
Ted by meli korigovat ten predchozi vystup nekam na FOBO 50, ale tohe je spis takova predpoved, ale bez vstupu, moc se mi na short s eurem nechce.
To bych videl realneji pockat si na sebeh dolu a pak si dat vystup na hladiny FIBA 50 nebo 38. Ted by se tam mohli nejakou chvili mlatit  ;)

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi