Veřejná diskuze > Forex diskusia

EUR/USD - euro

<< < (108/218) > >>

dupisek:
Aha, tak díky za upozornění, já si s angličtinou moc nerozumím, ono vůbec jazyky mi moc nejdou. Mě se plete i ten český, natož nějaký jiný.  ;D
Google sice občas pomůže, ale někdy to vyplivne Španělskou vesnici  :D

Stanicio:
Ja zase pisi blbe cesky, takze si z toho nic nedelej.
Schvalne, si zkus vsimnout, kdy na to zareaguji i ceska media, To jen na dokresleni, ze jet podle fundamentu se sice da, ale nez se k obycejnemu traderovy dostanou ty potrebne informace jsou trhy uz davno jindea ak je vetsina snahy mimo realitu, jelikoz nema sinformace vcas.

dupisek:
Proto já po fundamentu ani moc nepátrám, protože to se prostě nedá. Stejně si myslím, že ten velký long byl uměle vytažený.

Stanicio:
Ja po nem taktez nepatram pro ucely obchodovani, ale jelikoz me zajima co se deje ve svete, tak se musim podivat spise do zahranici. Ale je vzdy dobre vedet proc se ta konkretni vec stala, aby mel clovek prehled.

dupisek:
Tak jako jo, taky si občas něco přečtu, ale jen v češtině a to je hodně zpožděné a taky třeba pro potvrzení směru když se to třeba delší dobu nikam nehýbe. Ale z těch zpráv o Řecku z televizních novin jsem byl spíš zmatenej, než aby mi to nějak pomohlo pochopit jakým směrem by to mohlo jít.

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi