Veřejná diskuze > Forex diskusia
EUR/USD - euro
dupisek:
Jelikož beru léky na nemoc, která se zatím léčit nedá, pouze zmírňují účinek nemoci, tak si alkoholu v současnosti moc neužiju. Sem tam si dám občas sklenku vína, ale protože si doktorka zase stěžovala, že mám vyšší jaterní testy, tak budu muset omezit i to. Tak jestli mi vyjde jedna sklenka vína za měsíc, tak budu rád.
Balti:
uff, to mne mrzí.. keby som o tom vedel tak by som si tu poznamku odpustil :(
dupisek:
V pohodě, s tím si nelam hlavu, nevěděl jsi to. Ale je to dobrá poznámka pro ostatní ;)
Stanicio:
no to tady parkrat zaznelo, ze na obchodovani je potreba klid okoli i vnitrni. A naopak jsem rad, ze tu poznamku, jsem udelal protoze me to taky pripadlo sazmorejmey, ale po tom jak to Dupisek napsal, jsem na to radeji znova upozornil.
Nekdy je vzdy lepsi nektere veci parkrat zopaknout. A pokud si to clovek uvedomi, je to to nejlesi c os i toho muze clovek a vzit a i kdyby to melo stat zbytecne ztraty 109 USD je to pak urcite k nezaplaceni pro budoucnost.
p.s me se hrozne libi to hodnoceni kolegu "v práci mi jeden kolega začal říkat, že jsem jako pionýr, že chytám na první šlápnutí " Ale zcela urcite jsem mel jinyho poionyra nez ja, protoze podle toho meho pionyra a jak chytal, by jsi musel byt nutne flegmatik ;D
dupisek:
--- Citace: Stanicio So 18 Únor 2012, 22:56:50 ---p.s me se hrozne libi to hodnoceni kolegu "v práci mi jeden kolega začal říkat, že jsem jako pionýr, že chytám na první šlápnutí " Ale zcela urcite jsem mel jinyho poionyra nez ja, protoze podle toho meho pionyra a jak chytal, by jsi musel byt nutne flegmatik ;D
--- Konce citace ---
;D ;D ;D
To já jsem se v tom mým pionýru každou chvíli hrabal, ale tak na 85% chytnul na první šlápnutí. Za to kamarád ho musel pořád roztlačovat ;D ;D ;D
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi