Veřejná diskuze > Forex diskusia

EUR/USD - euro

<< < (104/218) > >>

dupisek:
Já to musel trochu poopravit. Ředil jsem celkem 4x, takže dohromady 5 kontraktů a v případě nějakýho většího weekly GAPu bych riskoval smazání účtu, takže jsem raději zavřel první a poslední kontrakt. Takhle můžu ještě něco přes 200 pip do mínusu a v záloze mám doplnění depositu se kterým bych mohl ještě dalších 100 pip do mínusu. Ty peníze mám sice připravený na PAMM účet, ale v případě záchrany bych je použil, ale snad to nebude potřeba. Sice jsem tím zavřením přišel o 112USD, ale ty jsem v minulosti vydělal a myslím, že je to lepší než riskovat celý účet. V neděli když tak podle situace ještě naředím a bude to zpět i s úrokama a když ne a zavřu s nulou, tak budu pořád ještě hodně v plusu.

Stanicio:
5 kontraktu tedy 250 pip minimalne, tak takovy pohyb tam urcite nebyl, nekde tedy se musela stat chyba.

Dusledne dodrzovat MM a ani takovyto pohyb nemuze privodit ohrozeni uctu. Ale je na kazdem, aby si to odridil jak uzna za vhodne, nekdy byva leposi ztratu vzit a jindy si pockat. Al epokud neni v pohode MM, zbyva pak uz jen jedna moznost a ta svazuje.

dupisek:
No a proto jsem ty dva kontrakty zavřel, protože weekly GAP je sázka do loterie a já rozhodně vsázet nechci. Tím zavřením jsem teď zpět v rámci svého MM. Smazání účtu rozhodně taky riskovat nechci.

krysa9:
Já tam mám 5 kontraktů a samozhře 1  mám mymo plán vstoupil jsem moc brzo,no jo stále stejná chyba.No  nic ale ono se to stejně vrátí ;D

dupísek pošlu ti dobrej prográmek na vypočítávání MM akorát musíš mít nainstalovanej Framework 4 ale šlape dobře.
Kdo ho bude taky chtít tak mi dejte vědět.

Stanicio:
Z meho pohledu, kdyz si to kazdy radeji vypocita sam rucne nebo si udela tabulku v excelu, tak mu to da podstatne vice, aby tomu dukladne porozumel a pak se mu to lepe dodrzovalo.  ;)

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi