Veřejná diskuze > Forex diskusia
EUR/USD - euro
dupisek:
Stanicio - Tak už se mi to povedlo, ale jak jsem an to přišel před tím, to už nevím. Možná s tvojí nápovědou, nicméně jeden dotaz. Je to teda na měsíčním grafu, ale dalo by se to brát jako tvořící se trojúhelník?
Stanicio:
No ne ze by to neslo, ale na me ja tem moc malo spojnic na ten trojuhelnik. ja bzch tam radeji videl jeste alespon jeden stycny bod abych tu hladinu mel potvrzenou. spis bych to ted videl, ze to nechas yakresleny a budes cekat na ten bod co prijde a od nej by se to melo odrazet zase zpatky do trojuhelniku. a pak teprve bych to bral. ale mesicni graf je na me uz docela hodne ;)
dupisek:
Tak na mě je měsíční graf taky hodně. Já si toho všiml jen díky tomu, že jsem tady studoval znovu to fibo. Každopádně si myslím, že to potvrzuje ten tvůj tip na dlouhodobý short.
Stanicio:
Tak se divam, za Italie zadne velke prekvapeni neprinesla, ze by uz traderi byli opatrni na takove nejasne kroky, ktere stejne neprinesou zadny rychly zasadni obrat v ekonomice. No tim, lepe alespon nemame zadne zasadni vykyvy.
Stanicio:
Tak dneskapo tom ratingovem zemetreseni to muze byt velmi zajimave volatilni . To strhne nejdrive short a politici to budou hasit a zasahy bank rovnat ;D
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi