Veřejná diskuze > Forex diskusia
EUR/USD - euro
Stanicio:
Stejne je to divny, protoze jsem presvedcen o shortu, vidim tam vsak i ten long co by mel taky byt. Radeji pockam, co se z toho vyklube j eto pro me moc nerozhodny a zkusenosti rikali, kdyz o ztom nejsem rpesvedcen na dostatecne vysoke procenta, tak tak radeji nelezt.
dupisek:
Tak jestli se opravdu veškeré události promítají do ceny jak někteří tvrdí a fundament je jakási předpověď budoucího vývoje, tak by ta nejistota v grafu mohla pramenit z toho připravovanýho referenda v Řecka a následné zrušení.
Ale jinak jsem na tom stejně, nějak mě v posledních dnech euro netáhne. Minulý týden jak jsem psal jsem nakonec v pondělí trailing stopem utržil 40 pip, ale od té chvíle mne zatím nijak nezaujal. Takže se asi nechám překvapit bez vstupu.
Stanicio:
Castokrat mene, je vlastne vice :)
A o tom ze vse je uz vlastne zapocteno v cene, o tom jsem skalopevne presvedcen rovnez. Tohle ti bude rikat asi technik, zase fundamentalista bude naopak tvrdit opak. Pravda jak to tak byva je mozna nekde uprostred.
dupisek:
No tak teda, že to euro prorazí fibo 38.2 jsem teda nečekal. Zajímavej pohyb. Je vidět, že fibo 50 je hodně silná úroveň zpětnýho pohybu ;D
Stanicio:
Oni si dosli na 23 kratsiho FIBA, takze alespon pekn epotvrdili ze Fibo je namalovane dobre, Tohle stejne budou rovnat protoze to bylo moc prudky.
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi