Veřejná diskuze > Forex diskusia

EUR/USD - euro

<< < (49/218) > >>

Stanicio:
Zcela urcite, vsak je tam pohyb 3800 az 4300 v longu tedy 1/2 range co to slo behem 7mi dni shortove dolu.
A psal jsem o tom, ze do toho longu ktery koriguje ten 7mi denni pohyb dolu nejdu, nebot euro na long neverim.

Evidentne jsem se mylil, ale neni to ztrata, jen to proste neni zisk, takze  se nic nestalo, coz je v globale pro me pozitivni, ze jsem na zaklade svych predpokladu nesel do kontraktu a drzel se toho i kdyz to smysl na long davalo. Hol jse se radeji drzel te padajici italie a myslim, si ze i nadale na to bude mit vliv. Zitra je mimoradna schuze evropskych predstavitelu, takze s eurcite bude zase neco pekne hybat, je treba byt opatrny.

Stanicio:
Myslim, ze euro nam nabizi pekny pohled na trendove cary na dennim rafu a kdyz jeste chvili vyckame, tak dojde k rozhodnuti, priklanim se k shortu, ale pruzaz vse muze zmenit.

opall11:
Prikladam tiez istu moznost ako to bude s tym EUR/USD ,ked sa caka ako dopadne zasadnutie EuroZony zajtra ohladne  GRECKA ako dalej...

Stanicio:
Se zelenou i cervenou hladinou sihlasim,a le nei uz pozde n atrojuhelnik? Nebo to tam zustalo z drivejska, protoze to by pekne ukazovalo na pruraz co vysel jak mel a pokud jis to zadaval tak jsi mel urcte pekny profit  :)

jnak zasedani s tim zase zahybe, je to celkem mrtvy od pulky minuleho tydne.

Stanicio:
Omluva, ten muj graf patril k GBPUSD, situace se al nemeni jen je to dane v jinem vlakne. jak obchoduji prevazne euro a libru a ty grafy jsou si hodne podobne, tak se obcas spletu a hodim to omylen do druheho vlakna. Predpokladam, ze jste na to dosli i sami podle cen napravo  :)

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi