Veřejná diskuze > Forex diskusia

EUR/USD - euro

<< < (30/218) > >>

Stanicio:
Uz vim, proc se mi na ten short nechctelo, protoze se me nelibila trh ukazuje ze se nelibil opravnene, posiluje ciste euro neoslabuje dolar  ;), co ted uz kdyz ho tam mame, budeme bojovat, kdyz uz jsme se na ten trade dali  :D

Stanicio:
Nop nic dplnim druhy korekcni trade cca 70 pip.

Stanicio:
Zkusme se zamerit zase na jeden zajimavy jev, na ktery uporonil Cadmaker, za com mu dekuji  :) a nazval ho sklenicka martini, na euru se nam vytvoril pekny salek, ne sice zrovna tak kulaty jak bychom ho radi videli (proto to martini), v kazdem pripade ta vytvpreni ouska by mohlo byt dost realne a vlastne koresponduje i s nasimi signaly co jsem daval ty shorty. to by mohl byt zacatek a pak se otacet zase zpet.

Tak snad to vyjde jak potrebujeme, sam jsem zvedavy, aprotoze tohl je uz treti salek za docela kratkou dobu.

Stanicio:

--- Citace: Stanicio  Pá 14 Leden 2011, 08:53:50 ---Nop nic dplnim druhy korekcni trade cca 70 pip.

--- Konce citace ---

Tak nakonec koukam, ze t ovyslo, teda jeden z tech dvbou signalu, vysel a to tento peknych +75 pip se tu sebralo  ;)

Stanicio:
Ze by to uz zacali rovnat?  :) Celkem by to bodlo aktualne 3305 a potencial na short je tam jeste veliky.

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi