Veřejná diskuze > Forex diskusia
EUR/USD - euro
dupisek:
--- Citace: ferkog Út 29 Leden 2013, 23:38:44 ---mňa to už nebaví tiež, normálne mi to pripadá, že je to zákon "schválnosti" :),
už dávnejšie sledujem vstupy pre obchody a vždy vám to vyšlo,
teraz som sa stihol pridať aj ja a zadal som 2 obchody podľa vašich vstupov a ako na truc to ide opačným smerom >:( , ak dobre vidím tak EURo sa dopracovalo na ceny spred roka, tak by sa mohlo inšpirovať aj tým poklesom spred roka ;)
--- Konce citace ---
Neboj, takových situací se zákonem schválnosti ještě bude. Mě to přesně před rokem vycházelo celý leden a pak se stal ten osudový zákon schválnosti, díky kterýmu jsem smázl účet, ale chyba byla na mé straně. Špatně spočítaný MM, mělo za následek ten průšvih, který bude možná pár let trvat, než ho napravím. Momentálně na obchodování nemám moc času a díky vánocům ani finance, takže kdo ví, kdy zase začnu.
Správný MM právě tyhle zákony schválnosti celkem dobře řeší. ;) A je škoda, že jsem to tenkrát tak podělal.
Stanicio:
Ferkog, jinak vis, kdy to pujde zase short? Presne v okamziku, kdy zavres ty sve longy, kdy zuz to nevydrzis s nervama. Pak to bude klasicka ukazka Muphyho zakonu ;D.
Kdyz o tom, tak premyslim, tak jsme aspon nalezli duvod proc to ted jde proti nam, urcite to bude tim, ze jsi zadal sve kontrakty ;)
ferkog:
tak toľko reakcií som nečakal, ale aspoň som sa pobavil :) takto neskoro v noci a v kľude si budem čakať na ten short (long tam nemám žiadny),
však zatiaľ si to trošičku nahrádzam na AUDUSD
Stanicio:
Co mas delat jinyho, cekas na short a nudis se ;D. Long tam uz taky nemam zadny.
ferkog:
--- Citace: dupisek St 30 Leden 2013, 00:16:40 ---
--- Citace: ferkog Út 29 Leden 2013, 23:38:44 ---mňa to už nebaví tiež, normálne mi to pripadá, že je to zákon "schválnosti" :),
už dávnejšie sledujem vstupy pre obchody a vždy vám to vyšlo,
teraz som sa stihol pridať aj ja a zadal som 2 obchody podľa vašich vstupov a ako na truc to ide opačným smerom >:( , ak dobre vidím tak EURo sa dopracovalo na ceny spred roka, tak by sa mohlo inšpirovať aj tým poklesom spred roka ;)
--- Konce citace ---
Neboj, takových situací se zákonem schválnosti ještě bude. Mě to přesně před rokem vycházelo celý leden a pak se stal ten osudový zákon schválnosti, díky kterýmu jsem smázl účet, ale chyba byla na mé straně. Špatně spočítaný MM, mělo za následek ten průšvih, který bude možná pár let trvat, než ho napravím. Momentálně na obchodování nemám moc času a díky vánocům ani finance, takže kdo ví, kdy zase začnu.
Správný MM právě tyhle zákony schválnosti celkem dobře řeší. ;) A je škoda, že jsem to tenkrát tak podělal.
--- Konce citace ---
mne sa ešte v 2011 podarilo zmazať 2 účty (našťastie iba s menšími vkladmi), a až potom som sa tu na fóre dočítal možné postupy a rady "ako na to" a uvedomil som si, že som robil presne tie isté chyby pred akými tu Stanicio varoval, ale už bolo neskoro. (no čo už, keď nejde o život nejde o nič :D)
teraz mám ďalšie 2 účty a s tými už pracujem oveľa obozretnejšie
tento druh investovania beriem ako "hobby" a určite ma to vyjde oveľa oveľa lacnejšie ako napríklad automaty alebo cigarety, ktorým našťastie neholdujem a do budúcna sa uvidí ako to "vypáli"
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi