Veřejná diskuze > Forex diskusia

GBP/USD - libra

<< < (16/89) > >>

Stanicio:
a helemese presne jak pise kolega druhy oblouk  ;D, Jsme se nejak namlsali tech oblouku  ;), diky za upozorneni.

Jo je to tam videt a celkem by to mohlo i vyjit i to FIBo na to sedi, muze to byt ono potvrzeni na ktere cekame. zni to hezky, jen se mi neliby jako obvykle ta 30M je to moc rychly, takze to prekrelim na 4H a to uz mi vyhovuje vice  ;)

Stanicio:
Mel jsem tu mezivstup na nejakych 62 pp ,ktere vysli skvele, ale stale tam mam ten vstup na sale, takze cekame, co z toho vyleze, zatim s tim pekne hejbly, ale ta prudkost by mela zpusobyt nejakou tu korekcicku, coz by na, ale navadilo mame na prave strane do salku, jeste dost mista. ;)

Stanicio:
No a vida, selek kavy je doma  ;D, kdo nebyl snama sel proti nam  8)
Peknych 158 pipu na tom salkovem grafu na ktery prvne upozornil Maxton. Velmi dobra prace a dost dobry zisk, verim,z  ena ty kavove salky bude radi vzpominat  ;D
Ato jeste hrozi i korekce, takze s emozna dockame i reentru vstupu a mozna to nzaveme ouskem  ;D

cadmaker:
nadherna sestavicka :)

maxton:
pekne to vyslo, viac takych predpovedi a stretneme sa v Dubaji  ;) ja som uz v shorte podla fibo , ocakavam zostup po 23,6 (1,55897)

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi