Veřejná diskuze > Forex diskusia
GBP/USD - libra
Stanicio:
--- Citace: opall11 Pá 31 Prosinec 2010, 11:09:28 ---S tym FIBO , ide to vam velmi slusne, ako pozeram ,tak pozeram na vase prispevky , neviem ako na to, nerozumiem kedy vstupit. Ja osobne nepouzivam FIBO ale som prekvapeny ,ako to viete predpokladat smer trhu. Obchodujete s FIBO len GBP/USD? Skuste ma do to ho zasvetit ak mate chut. ;)
--- Konce citace ---
Kolega, docela obsahne, uz naznacil co se pripravuje a co kde i bezi, takz evetsinu vite.
Ale k otazce ohledne kde jedeme FIBO.
Ja osobne Fibonachiho pouzivam prakticky vsude, nebot osobne se povazuji spis za denniho obchodnika a tak pouzivam vetsi TF, coz je obvykle 4H a zcela vyjmecne neco mensiho jako 1H ci nejaky odchyt pohybu na 30M, ale to jsou velke vyjimky. Min vubec nechodim a nejdu a ani se n ato nedivam (teda jen kdyz je nejaky dotaz na chybu jako treba ten GAP ted, kde se kontroluje stav). Ale nerikam, ze Scalping, je spatny, jen me nesedi.
Nekde se me ptali, co vlastne pouzivam za indikatory a dotycny byl prekvapen, kdyz jsem psal, ze vlastne zadny. Osobne moc neberu ani Fibonachiho jako indikator, i kdyz to samzorejme je, ale jde jen o genialni myslenku genialniho matematika a jen to pocita samo, proto to neberu moc jako indikator. A k tomu pouziji Price action a je vymalovano.
Treba vcera myslim psal Cadmaker na japonci vstupy (v registrovane casti) a tak jsem tam daval i sve analizy, a vrele doporuciji, hodte si to FIBO tam taky je to parada, co to ukazuje.
Zkousim nove Svicara (opet na analizy Cadmakera) a opet paradni sestava.
Takze na vsem co obchoduji to pouzivam (Euro, libra, zlato, a nove japonec a svicar).
Nevim co obchodujete vy, ale zkuste si to pak nahodit i na jine pary a budete mozna prekvapen. V kazdem pripade se Fibonachimu budeme hodne venovat. A to jednoduse, proto, ze je hodne presny a ma varibilni zadani a ruku na srdce, co vic clovek potrebuje ;)
maxton:
--- Citace: vawaver Pá 31 Prosinec 2010, 13:58:02 ---
--- Citace: maxton Pá 31 Prosinec 2010, 12:19:37 ---som tu novy no hned by som sa chcel aj pochvalit, na 1,54119 som dal long so SL a celkom to ide, dost mi pomohla trendovka na 4hod...
--- Konce citace ---
Srdecne Vam gratulujem, takyto uspech vzdy potesi aj nas ;). Isiel ste podla seba alebo podla naseho predpokladu?
--- Konce citace ---
siel som podla seba, no rad sa pozriem aj na analyzy
z isteho uhla pohladu to bol risk ale na forexe sa nikdy neoplati dlho premyslat ;)
vawaver:
--- Citace: maxton So 01 Leden 2011, 20:32:42 ---siel som podla seba, no rad sa pozriem aj na analyzy
z isteho uhla pohladu to bol risk ale na forexe sa nikdy neoplati dlho premyslat ;)
--- Konce citace ---
samozrejme vsetko zavisi aky typ obchodnika ste a co preferujete ;), ale kazdy obchod uzatvoreny v pluse je lepsi nez akykolvek minus :)
Stanicio:
Maxton -- no s touhle vetou az tak plne souhlasit nemohu "...ale na forexe sa nikdy neoplati dlho premyslat" ;D mockrat se mi vyplatilo premyslet jak se veci maji, ale sazmorejem, vse bude zaviset jaky TF clovek jede, jestli 1m tak tam premyslet nesmi, musi to mit tezce ve oku a jednat hned. Ovsem na 4H mate docela dost casu na premysleni a analizy.
Ale samzorejme, ze chapu z pouziteho smajliku urcitou davku ironie a ze tedy vite jak se veci na forexu maji. ;)
Stanicio:
Tak FIBO 23 prosvihli, ale Gapem, takze do toho osobne nejdu, je to moc velke riziko.
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi