Veřejná diskuze > Forex diskusia
GBP/USD - libra
Stanicio:
Ted s edo toho pekne namotal FED, takze s eto bude tlacit hodne na long, podle fundamentu, coz nam moc nesedi. >:(
dupisek:
--- Citace: Stanicio Čt 13 Září 2012, 22:38:23 ---Ted s edo toho pekne namotal FED, takze s eto bude tlacit hodne na long, podle fundamentu, coz nam moc nesedi. >:(
--- Konce citace ---
A podle toho, co Bernanke prohlásil bych to tipoval na pořádně dlouhý long. Když vezmu kolik miliard měsíčně chce FED uvolňovat, tak i přesto, že je tohle prohlášení díky dlouhodobému očekávání už částečně v ceně, tak bych se ani nedivil, kdyby euro vylezlo až někam k 1.35, možná výš.
Škoda, že tam nejsem, pořád jsem čekal kdy s tím FED přijde a nakonec to přišlo až teď, když jsem to musel přerušit. :(
Stanicio:
no on to byl ocekavany krok, takze zemetreseni by se extra dit nemelo. Ale zavrel jsem euro na shortu. Libru jsem si jeste nechal na tu 6000
Balti:
čo poviete pánové? zelená zóna by mohla cenu udržať a poslať ju smerom dole.. po takom prudkom raste musí predsa nastať korekcia, nie?
- ževraj cena ktorá má prudký pohyb podmienený fundamentom sa väčšinou vracia na svoju pôvodnu hladinu pred vyhlásením fundamentu.. aspon tak nejak som to čítal tu niekde na fóre..
- tak máme silnú rezistenciu, silný rast a fundament.. všetko mi to indikuje pokles..
ako to vidíte vy?
dupisek:
A to je právě ta nevyzpytatelnost fundamentu. Z mého pohledu fundament dokáže pohnout cenou hodně výrazně i bez korekce a jelikož se FED rozhodl znehodnotit dolar tiskem nových bankovek, tak bych to tipoval, že korekce v nejbližších dnech moc výrazný nebudou. Ale je to jen můj názor.
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi